• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Açıcıyla boya karıştırsam?

VikingPrincess

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2009
1.183
4
0
İstanbul
selam minnoşlar ben birkaç kere loreal'in 10 numara açık sarısıyla boyayarak kestane boyalı saçımı resimdeki hale getirdim.rengi tarif edemiyorum valla dipleri turuncumsu uçları daha bi kumralımsı değişik bişey oldu:27:
alp7xw.png

şimdi ben saçlarımı bu başlıktaki renk yapmak istiyorum küllü kumral yani http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-sac-boyama/443381-kizlar-rengin-ismi-olabilir-yardimmmm.html (resmi çalmış gibi olmayayım diye link koyuyorum.)
önce saçımı açıcıyla açıp sonra küllü kumral boyayayım diyorum.palettenin yoğun renk açıcısıyla elimdeki açık sarı boyayı karıştırsam nasıl olur?biri toz açıcı diğeri normal boya bir sorun olur mu karıştırsam?

sakın ! sorun olur tabi olmaz mı ..
açıcı ile boya karıştırırsan,açıcı boyanın fazlasıyla ısınmasına ve dolayısyla saçlarının feci halde yanmasına sebeb olur.. yapacaksan sadece açıcı kullan,boya boyayı açmaz. acıcıdan sonra küllü kumrala boyamalısın..

resimdeki saçını aslında açmana bile çok gerek yok ,küllü kumral yada küllü açık kumral boya yada karıştır ikisinide 9 luk oksidanla hemde turunculukların büyük ölçüde azalır küllü orta -koyu kumral arası bir ton elde edersin,yıkadıkça da açılacak zaten,yine turunculuk açığa çıkarsa tekrra aynı tonlara boya,renk oturur.

Son düzenleme:
tşk canım tavsiye için.tek başına açıcı kullanmaya da korkuyorum çünkü saçlarımın uçları çok yıprandı iyice yanmasın binbir zahmetle uzattım kestirmek istemiyorum.boya boyayı açıyor da ancak bu kadar işte 1-2 ton en fazla.o yüzden lorealin 01 çok açık sarısını kullanayım dedim exta açıcı falan yazıyor üzerinde ama benim boyalı saça ne kadar etkisi olur bilemiyorum.ya da direk normal açıcı alıp içine saç kremi falan koysam azaltır mı yıpranmasını?off çok kafam karışık:50:

ben diplerim için orial ve boyayı birlikte kullanıyorum ama sadece diplerime sürüyorum uçlar zaten yanık röfleden mafeder die korkuyorum açıkçası.ama diplere sürünce hiç bir zarar vermedi bende.röfleli saçımdaki aynı sarıyı o şekilde yakalayabiliyorum ancak yoksa diplerim başka türlü açılmıyor.

ben diplerim için orial ve boyayı birlikte kullanıyorum ama sadece diplerime sürüyorum uçlar zaten yanık röfleden mafeder die korkuyorum açıkçası.ama diplere sürünce hiç bir zarar vermedi bende.röfleli saçımdaki aynı sarıyı o şekilde yakalayabiliyorum ancak yoksa diplerim başka türlü açılmıyor.

bilgi olsun diye soruyorum, kaç numara boyayla ve ne miktarda açıcı kullanıyorsun, karıştırıp..

canım nasıl orıel ve boyayı kullanıyorsun nekadar e kdr bıraz anlatsana benım tamamı sarı ancak dip sorunu yasıyorum kendı rengim koyu kumral 1 2 cmlik sacımı 2 ayda bır boyuyorum ama hep turunculu oluyo bana bı anlatsana su uygulamanı..saol sımdıden ha bide senın ana sac rengın nedır

Son düzenleme:
canım ben loreal 02 ve palette ultraacıcının icindeki bir paket toz acıcıyı karıstıyıroum normal boyaya gore daha cok acıyor tabi ama yıpranma olmuyor yani normal boyada neyse o kadar oluyor ama senin sacında nasıl olur bilemem canım ama turunculasma oluyor benim sacım acık sarı

canım ben loreal 02 ve palette ultraacıcının icindeki bir paket toz acıcıyı karıstıyıroum normal boyaya gore daha cok acıyor tabi ama yıpranma olmuyor yani normal boyada neyse o kadar oluyor ama senin sacında nasıl olur bilemem canım ama turunculasma oluyor benim sacım acık sarı

hımm sen ozaman ana sac regin olan acık saıyı platın yapmak için bu ışlemı uyguluyosun dımı tatlım...

voilanın 10.0 ıyla içine kutusunda çıkan oksidanı ve 1 kaşık oriel atıyorum içine sadece diplere sürüyorum.diplerden başlayıp çok uçlara inmeden tarıyorum o kadar zamanı geldiğindede yıkıyorum.orieli başta bulamamıştım kozmetkçilerde felan ama kuaför toptançısı buldum ordan alıyorum.umarım yardımcı olabilmişimdir.burda dibim gelmiş dipteki renk koyu onu anca işte orielle boyayı karıştırıp açıyorum

Eklentiler

• $47968_435679469654_710304654_4938889_986449_n.jpg
    $47968_435679469654_710304654_4938889_986449_n.jpg
    36 KB · Görüntüleme: 599
Son düzenleme:
selam minnoşlar ben birkaç kere loreal'in 10 numara açık sarısıyla boyayarak kestane boyalı saçımı resimdeki hale getirdim.rengi tarif edemiyorum valla dipleri turuncumsu uçları daha bi kumralımsı değişik bişey oldu:27:
alp7xw.png

şimdi ben saçlarımı bu başlıktaki renk yapmak istiyorum küllü kumral yani http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-sac-boyama/443381-kizlar-rengin-ismi-olabilir-yardimmmm.html (resmi çalmış gibi olmayayım diye link koyuyorum.)
önce saçımı açıcıyla açıp sonra küllü kumral boyayayım diyorum.palettenin yoğun renk açıcısıyla elimdeki açık sarı boyayı karıştırsam nasıl olur?biri toz açıcı diğeri normal boya bir sorun olur mu karıştırsam?

merhaba. bana kalırsa evde saçının rengini açma, özellikle açıcı ile boyayı hiç karıştırma. saçı bir kerette yıpratacağına önce saç sonra boya. illa yapıcam diyosan o da. ben evde kolestonun açıcısı ile saçımı açtım turunculu sarılı değişik oldu. palette'yi kullanmadım sonuç nolur bilmiyorum ama cesaretin varsa dene. ben sarı tonuna ulaşmak için saçımın rengini açtım renk renk açılma olunca bitter çikolata boyadım. iyi bi seçim yapıp, hataya düşmezsin umarım :34:

merhaba. bana kalırsa evde saçının rengini açma, özellikle açıcı ile boyayı hiç karıştırma. saçı bir kerette yıpratacağına önce saç sonra boya. illa yapıcam diyosan o da. ben evde kolestonun açıcısı ile saçımı açtım turunculu sarılı değişik oldu. palette'yi kullanmadım sonuç nolur bilmiyorum ama cesaretin varsa dene. ben sarı tonuna ulaşmak için saçımın rengini açtım renk renk açılma olunca bitter çikolata boyadım. iyi bi seçim yapıp, hataya düşmezsin umarım :34:

karıştırmaktan vazgeçtim canım.açıcı bulamadım palettenin röfle setini aldım onu yapıcam birazdan.

palette nin röfle setini uyguladım.45 dakika beklettim ve saçlarım bildiğiniz turuncu oldu.turuncu boyasam böyle tutmazdı yani öyle tupturuncu bir saç oldu.artık bunun üstüne ne yapsam hiç bilmiyorum.

Back