Saç Rengi ve Saç Boyama Aciciyla acilan sac

cemreveece

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2010
24
0
86
Almanya
Merhaba arkadaslar saclarimi hadisenin rengine yakin koyu sari istemistim. Kuaförüm röfle komple boya derken bir türlü istedigim sacin yakinini bile yapamadi. En sonunda aciciyla acti ve öyle birakti. Üc hafta falan dinlensin dedi burdada yani almanyada iyi bir kuaföre rastlamadim yoksa ona giderdim. Sonuc olarak sacim hafif turuncumsu kaldi acaba saim yikadikca akip sariya dogru dönermi ? Tecrübesi olan arkadaslardan yardim istiyorum :79:

saçının tonuna göre küllü açık sarı veya küllü sarı boya alıp kendin yapabilirsin, o turunculuğu ancak küllü boyalar alıyor...

cevabin icin tesekkürler ama ben boyamadan ziyade acaba oryalle acildigi icin sacim yikadikca rengi aciliyormu onu merak ediyorum

gecmis olsun turuncudan aciciyla sariya dönülmez. kuaför actigina göre nasil sari degilde turuncu becerdi onuda anlamadim. evde yapilan boyalarla turuncu olur ama kuafördekilerin oksidleri yüksek olmamasi gerekirdi yani...

oryal akmayacağı için sanmıyorum renginin açılacağını ama bir tona kadar açılabilir belki olmazsa küllü bir renkle alabilrsın turunculuğu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…