• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama açıcıya gerek var mı sizce ?

why_be

varken yok gibi
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2008
3.330
73
318
Diğer
merhaba arkadaşlar,
saçlarım koyu kahverengiden açıldı sonra karamele boyandı üzerine hafif ışıltılar verildi kuaförde.
sonuçtan hiç memnun kalmamıştım ama saçlarımı daha çok yıpratmamak için 2 ay bekledim. ve sonuç bu.diplerim de geldi baya.. kumral renk istiyorum şimdi. sizce açıcıya gerek var mı ? ve bu renklerden hangisi daha çok yakışır tenime? başka renk öneriniz de varsa değerlendirebilirim.
şimdiki saçlarım

img0163hy.jpg
[/URL][/IMG]
ATTACH=CONFIG]199939[/ATTACH]$imagesss.jpg$images.jpg

Son düzenleme:
çok solmuş gibi geliyo bana ve nedense kendime yakıştıramadım pek:26:

bencede senin saç rengin gayet güzel ama diğer renklerden hangisi dersen ben 3. derim.En güzel renk 8.1 küllü açık kumral içlerinden sanda gayet güzel gider bence açıcıya gerek varmı dersen bilmiyorum pek anlamam ama tutmayabilir.çünkü boya akmamştr saçındaki 2 aydr.Yinde daha iyi bir bilen cevaplamsında fayda vardır canım

küllü açık sarı biraz yaşlı saçı gibi gözüküyo sana bu saçın çok yakışmış ama hadisenin saç rengine boyayıp aralarına sarı ışıltılar attırırsan çok hoş olur ten rengine çok yakışır diye düşünüyorum

Back