merhaba arkadaşlar,
siyah saçlarımı dün koleston yoğun renk açıcı ile açtım üzerine de kızıl boya kullandım ama saç turuncu gibi oldu. sizce koyu kızıla çevirmek için ne yapmam gerek? teşekkürler.
ewett bencede dibin gelsin bir ton koyusuna boya ozaman tutar zaten kızıl çabuk akıyor hemen boyarsın ama bence keşke kızıl yapmasaydın ben yaptım çok pişmanım yani ben öyle oldum çnkü geri dönüşü çok ama çok zor resmen yapışıp kalıyor saçına
cnm bende koyu kızıla boyuycam gölge yaptırdım koyu sarı renktee..sarı yerlerin turuncu olmasından korkuyorum..belki koyu kızılaaa kahve boya katarım..yada bi ay içinde iki kez boyuycam koyu kızılaa..
ewett bencede dibin gelsin bir ton koyusuna boya ozaman tutar zaten kızıl çabuk akıyor hemen boyarsın ama bence keşke kızıl yapmasaydın ben yaptım çok pişmanım yani ben öyle oldum çnkü geri dönüşü çok ama çok zor resmen yapışıp kalıyor saçına
cnm bende koyu kızıla boyuycam gölge yaptırdım koyu sarı renktee..sarı yerlerin turuncu olmasından korkuyorum..belki koyu kızılaaa kahve boya katarım..yada bi ay içinde iki kez boyuycam koyu kızılaa..
Sarıdan kızıla döndüm.Şans mı nedir bilmiyorum ama turuncu olmadı, hani kolestonun ateş kızılı varya o renge boyadım, birebir aynısı oldu..Onun için korkma derim.İlkinde olmasa bile ikincisinde kolay tutar.
Sarıdan kızıla döndüm.Şans mı nedir bilmiyorum ama turuncu olmadı, hani kolestonun ateş kızılı varya o renge boyadım, birebir aynısı oldu..Onun için korkma derim.İlkinde olmasa bile ikincisinde kolay tutar.[/QUOTE]
cnmm bendee heray saçımı değiştirmekten maffettimm..bi sene önce siyahı akıtıp sonra her renge boyadım..kızıl yada kahve tonları en yakışan gibime geliyor...deniycem cnm dediğin rengi:)teşekkürlera.s.
bende sarı olmak için uğraşıyorum yaa siyahta çok zor akıyorr kızıldan başka türlü kurtulamazmıyım kahwe filan yapsam olmazmı yada kendi saç rengime boyatsam koyu kahweydi saç rengim:çok üzgünüm:
Saçlarına bakım uygulamayı unutma açıcı üstü boya üstü boya elinde kalmasın saçların. Önce kuvvetlendir daha sonra boyarsın. Bende saçlarım turuncu olsun istiyorum aslında. Zahmet olmassa saçının fotosunu iliştiriverir misin?
bişi sorcam yaa! şimdi hem kolestonun hem palettenin renk açıcısı var. saçım kızıldı sıkılıp mavi siyaha boyadım ama pişman oldum. şimdi rengini açıp doğal bi renge boyamayı istiyorum ama yakarsam diye korkuyorum. ne yapmalıyımmmm