Saç Rengi ve Saç Boyama Açıcı

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
arkadaşlar saça açıcı sürdükten sonra güneşte durmak mı gerekiyo? kullanımını anlatınn :S

arkadaşlar saça açıcı sürdükten sonra güneşte durmak mı gerekiyo? kullanımını anlatınn :S

Bu koleston yada palette acıcı ıse guneste durman gerekmıyor zaten gunesı bu zamanda bulman bıraz zor:ecrin_bebek: sacına boyayı surup beklıyeceksın kullanma talımatı yazar zaten uzerınde

Bu koleston yada palette acıcı ıse guneste durman gerekmıyor zaten gunesı bu zamanda bulman bıraz zor:ecrin_bebek: sacına boyayı surup beklıyeceksın kullanma talımatı yazar zaten uzerınde
boya derken açıcıyı kastetitn dimi :S

benim kızım lisede ve saç açıcı ile saçlarını açıyor.
yazın güneşte açıyor.
kışın saçlarına sıkıp şaç kurutma makinası ile kurutarak açıyor.
adı hint of shine .20 ytl civarında. parfumerilerde bulursun sanırım.
4-5 ay gidiyor.
rengi çok güzel kuaföre gittiğimizde kadınlar boyamı bu ne diye soruyorlar.
kendi saçı koyu kumral.
aslında ben kışın yapmasından pek hoşlanmıyorum çünkü saç kuruma makinası zarar veriri diye düşünüyorum.bende açmak istiyorum ama röfle var. kendi saçımı nasıl uzatayım ki

ben herkese tavsiye etmiyorum ben lise sondayım geeçen sene yazın arkadaşımla bir açıcı alıp geçtik bir güzell sürdük balkona çıkdık oturduk biraz bekledik yarım saat felan sonra kurrttuk yıkadık saçlarım tam istediğim renk olmuştu ama teller inceldi eskisi gibi güçlü deil helede düzleştirici kullanıyosanız tavsiye etmem benim saçım gerçi ondan sonra uzadı saçlarıın ucunda kaldı sadece açılan renk ama yinede siz bilirsiniz...güçsüz yapıyor renk süper oluyor ama...

Ah Ah ben 6 ayda o hatayı 3 kere yaptım :) ve saçlarım keçe gibiydi bi tel 4e ayrılıodu..ne düzleştirebiliodum ne tarayabiliodumm..bence hani cok cok istemiosan yapma yada yardımla yap derim canım :) renk tbki hoş oluo bendede harikaydı kendinden röfleli gibi ama cansız oluolar..Zaten dayanamayıp geçnde kestirdm smdi kendi rengi ve kısa..artık ellemicem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…