Saç Rengi ve Saç Boyama açıcı yardıımm

arkadaslar yardım edin cok zor durumdayım kolestonun acıcısını yaptım ama altın sarısı gibi olduu ve yüzüme hiç gitmedi üzerine ne yapmalıyımm....acil yardımmmmm:2::2:

tek çözüm loreal extra açıcılı dore kahve veya loreal extra açıcılı doğal kahve simsiyah saçı bile mükmmel yapıyor. Yazın koyu kestaneye boyama gafletinde bulundum. 2 Gün sonra doreli olanı almıştım kopkoyu saçlarımdan kurtuldum. Sonra ağzımın payını aldığım için saçlarımı bi 6 ay dinlendirip kuaföre gittim istediğimi yaptırdım.

gerçekten işe yarıyor mu açıcı boyalar bende rengini açmak istiyorum ama bilemedim ne yapayım

canım saçını sarı yapmıyor ama saçını hiç yakmadan koyu renkli saçını tatlı bi kahve yapıyor. Nasıl anlatıyım böle kahve köpüğü gibi bi renk oluyor.

kendi başlığım var eski saçlarımı geri istiyorum diye oraya bi bakıp bana yardımcı olabilir misn canm

Resimlerine baktım tatlım. Eski haline geri dönmesi için biraz zamana ihtiyacın var bana sorarsan saçlarını biraz dinlendir derim. Çünkü bu açıcılı boyayı kullandığında senin istediğin renk olmıcak bal köpüğü kahve karışımı sıcak bi renk olucak. Ama saçının altında sarı var belki daha güzel bi renk bile olabilir. Yalnız burda resimdeki saç rengi bahsettiğim boyayla olmaz.

Bence şu anki hali kötü değil hatta koyu renk olarak güzel bile. Saçlarını sarı istiyosan biraz bakımla falan dinlendir uzat saçlarını sonrada resminle güzel bir kuaföre git yaptır bence. Yoksa evde oynaya oynaya çok yıpranıyo saç.

tavsiyen içn çok teşekkür ederim ama bu rengi hiç sevmedim tekrar röfle yaptırmak gibi bi niyetim yok fakat açılsın istiyorum bilemedim ne yapayım tekrar teşekkür ederim

kızlar siyah sacın üstüne birden çok açık tonlara atlayıp boyarsanız sacınız turuncu olur dikkat

ya şimdi benim sacımı koyu kestane yaptı ama dipleri acık oldu ucları koyu oldu ya kafayı yicem ne yapmalıyım yaaa (

arkadaşım ben koleston açıcı ile açtım saçımı bende toffe boya vardı kahve gibi bişey, çok yıpratmadı hala parlıyo ama kremle tabii kremlemesem tarak girmez kuaförlerin kullandığı ilaç daha keskin sanırsam, ondan yakıyolar, ama açııcıyı da bence önce görünmeyen bi yerinde dene istediğin tona kadar beklet gerekirse 2. uygulamayı yap bak bakalım sanuçta esneme ya da yanma var mı istediğin gibiyse uygularsın değilse orayı siyahla kapatırsın tekrar çünkü siyah çok koyu bir renk evde açmaya çalışırken de temkinli olmakta yarar var yanarsa saçın çok kötü olur

konuyu tam okudum da geç kalmışım cevap yazmakta neyse geçmiş olsun bi dahaki sefer istediğin renk olur inşallah

ya şimdi benim sacımı koyu kestane yaptı ama dipleri acık oldu ucları koyu oldu ya kafayı yicem ne yapmalıyım yaaa (

Ben seni anladım :) Aynı şey bendede oldu. Dibin gelmiş, oralarada sürmüşsün. O hale gelen saçımı ancak orielle kurtarabildim. Konularımın içinde mevcut.

Canim anlamadim loreal extra acicili boya mi bole yapti sacini

yok tatlım kolestonun acıcısı ya saclar okadar acıldı ki hiç tahmin etmiyordum bukadar ama hiç yakısmadım hemen en yakın kuaföre gitti oda koyu kestane yaparsak anca acılır dedi yaptı sacımın dipleri uclarına göre daha acık ya keskee hiç boya yapmasaydım vicdan azabı cekiyorum yaaaaa hiç rahat degilim üst üste boya yaptıım için de boyatamıyorum tekrar napıcam bilmiyorum 1 aya böle durucam ama sonra ne renk yapmalıyım sacımın acık kestane olması için nolur yardım edin yaaaa

pardon canım koyu kahverengi dicektimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…