Saç Rengi ve Saç Boyama açıcı yardıımm

elllif

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2010
56
0
86
Ankara
meraba kızlar benm saclarımda siyah boya var ve bu sactan bıktım kuaföre gidicektim güvenemedm sonunda bir kuaför buldum oda dün kuznmin saclarını yakmıs kısacık kaldıı sacları mecbur bende evde acıcam dediğim gibi saclarım siyah dün marketten garnier acık kumral sac boyası aldım 2 kutu dün aksam ucunda denedm ve 1 gram bile boyamadı sac hala simsiyah bugun acıcı alıp onu denemek istiyorum fakat bana bunda yardımcı olurmusunuz saclarımın yıpranmasınıda istemiyorum yıpranmayı neredeyse hiç yapan bir acıcı tavsiyeniz varmı ben forumlarda bisürü palettenin adını görm ama ne kada rişe yarar bilmiyorum saclarımı kumrala cevrmek istiyorum cevaplarınızı bkliyorum

ben palette açıcı denedm gayet başarılı biraz yıpratıyo tabi ama butun kımyasal ıslmlerd oldugu gibi..yaptıgın bakımlarla canlandrablrsn sora saclarını ..

Ben koleston saç açıcısını denedim.Tamamen açılma 3 sferde oldu ancak.Birinci kullanmamdahiç açılmdı hatta Ama pes etmedim tekrar uyguladım Bi dene istersen canm :82:

kolestonun acıcısını hiçbir yerde bulamıyorum hep boyaları var renk acıcı diye birsey yazmı o nerde bulabilirm szce

Tam dicektim ki zaten görmüşün aman dikkat et kendinde yapsan benim saçlarımı yaktı kuaför bile demeye dilim varmıyor kullanılmıcak durumda saçlarım ve benim saçlarımda bu hale geldiyse gerçketen kendim yapsam süper olurdu ne olursa olsun çok dikkat et şimdi kafayı yemek üzereyim ben eski saçlarım kavuşacagım günü bekliyorum bir mucize

Bir de en açık sarı alıp deneseydin papatya sarısı felan mesela palette 9-0 sarı boyası

aa işe yaramı ki ole dün gördüm o boyayı acaba ddm ama almadım yakar die korktum

Açık kumral alana kadar madem onu alsaydın diye ama açık kumral dediğim renkten koyu kalıyorda birde iyi oku yapanlar var galiba bu açıcıyı ben rast gele bakarken görmüş gibiyim onlara sor hatta özelden mesaj at çabuk dönüş olsun ya yakma konusu aklına gelsin nolur nolmaz iyi düşün taşın ben dedim ya kafayı yicem

cnm palette ya da koleston açıcı al.koleston daha iyi açıyo

ben yaklaşık 3 hafta önce filan açtım saçımı kendim evde ve üzerine kahverengi boyadım tekrardan 2 kez.şuan kahverengi ve çok memnunum.

ve saçlarımı kestirdim.ama öyle aman aman bi yıpranma olduğundan değil.uzamışlardı gene değiştirmek istedim ondan dolayı yani

emin ol çok bi yıpranma olmuyor ama saçın dayanıklılığına göre de değişir sanırım

canım koleston sac acıcısı nın adı tam ne olarak geciyor büütn marketlere falan baktım ama yok

tatlım koleston yoğun rek açıcı diye geçiyodu sanırsam tam da hatırlamıyorum ki

netten bi bak cnm koleston açıcı diye yazınca fotoğrafı çıkar nette

ama palette de iyi yani ve daha ucuz

kendin yapacaksan elin çabuk olmalı ve önce saçının boyalı kısımları ve hatta saç derinin ısıtamayacağı kısımlara sür, (çünkü saç derisinin verdiği ısıyla daha iyi açar açıcı o yüzden oralar daha çok açılır diğer yerler az) en az yarım saat beklet sonra da diplere sür ama muhakkak kontrol et her 5-10 dk da. saçın uzunsa 2 kutu almalısın yoksa leke leke olursun boyan bol olmalı. diplerin uçların açılmış rengine yaklaştığında yıka. işte budur. daha önce yaptım ben tabi kendi saçına uygulamak biraz zor oluyor.

burada bazı arkadaşlar resim koymuşlar dipler açılmış uçlar simsiyah çok kötü görünüyor. boyamaya dipten başlarsan öyle olur aman dikkat.

bir de siyah saçı sarı boyayla açmayı deneme bile, çünkü koyu renkleri açabilen boya yoktur. hiçbir değişiklik olmaz. yoğun renk açıcı şart.

Cnm merhaba, seni çok iyi anlıyorum bende bir zamanlar saçlarımı nasıl açarım ne kullanırım diye düşünüyodum. sonunda kendim açtım saçlarımı ve nerdeyse hiç zarar görmedi saçlarım hatta konu bile açmıstım. Ben açma işleminde Loreal hamur açıcısını kullandım ve saçlarıma zarar vermedi açma işleminden önce epey araştırdım ve en zararsız olanın hamur açıcı oldugunu öğrendim ve ve sonra kendi saçımı açtıım Alttaki linkte hem resm hemde konu hakkında bilgi bulabilrisin,

Bol şans

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-sac-boyama/357999-koyu-kahveden-kendim-kurtuldum.html

MaşAllah ah bunu daha önce görseydim eminim kendm iyi yapardım zaten saçlarımın yapsı çok güçlüydü kalın telli çok gürdü ama saçlarımı açıcıyla yaktı kuaför denmez yaratık saçalrım azaldı bak yeni yılda takmıcam diyodum ah ah azalan saçlarla nasıl takmıcaksam nasıl heves ettim şimdi ouyunca var ya ama şuan alacalı bulacalı renkle duruyom boya süremiyom napacam şaşırdım uzun saç görünce çıldırıyom yine uzun ama eskisi kadar değil aksilik olmasında gerçekten benim saçım şuanki duruma gelecek saç değildi ve evde yapsam süper olurdu ama geçti neyse üzülme yok mutlu yıllar hepimize

off süper tşk ederm hytm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…