Saçlarım yandığında koparak elime gelir, dipten mevsim geçişlerinde aşırı derecede diplerden dökülme oluyordu. İlk başta şampuanımı değiştirip parabensiz ve tuzsuz yani sülfatsız bir şampuan aldım. Piyasadaki şampuanlar genelde sülfatlı (tuzlu) ki bu çok daha fazla kurutuyor saçları. Tuzsuz şampuanı aldıktan sonra eczaneden bemiks amül, evigen ampül ve bepanthen ampül aldım aşırı pahalı değiller. Şampuan 500 ml idi içine her birinden 3'er ampül kırdım.Evde hint yağı, çam terebentin birde hindistsn cevizi yağım vardı. Hint yağı şişesinin kapağını ölçü yapıp her bir yağdan bu kapakla ölçerek şamupana attım. İyice karıştırdım . Bir kaç gün sonra şampuan daha sıvımsı hale geliyor ama çekinmeyin bozulmuyor kullanın , bir de sülfatsız şampuanlar normal şampuanlara göre çok köpürmezler , niye köpürmüyor temizlemiyor mu acaba diye aklınıza gelmesin. Diğer şampuanlar gibi temizliyor ama biz milletçe çok köpürdükçe temizliyor sanıyoruz. Her neyse bu şampuanı düzenli olarak bittikçe 4-5 ay kadar kullandım. Birde içten takviye yaptım biotin hapı aldım, birde folik asit hapı. Folik asit te saça faydalı yeni hücre oluşmasını sağlıyor, ama tek kötü yanı saçları biraz döküyor, Ama kullanmaktan vazgeçmedim. Saçlarım çok geç uzar yani ayda bir cm i zar zor bulur. Ama çok samimiyim bunları yaptıktan sonra saaçlarım 1 ayda 2cm kadar uzadı. Biotini ben 5000mcg lik almıştım hergün iki tane aldım folik asitle beraber.Zaten fazlası vücutta tutulmuyor atılıyor. Alnım geniştir ve yanlarında da saç yoktu. Bebek tüyü şeklinde saçlar çıktığına yemin dahi ederim. Denemeni tavsiye ederim. Gerçekten ben çok faydasını görüyorum. Hala da kullanıyorum şampuanı o şekilde.