• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri açıcı ve boya uygulanmış saça strait therapy

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Mist

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2008
157
8
621
Diğer
bikaç yıl önce saçımda hiç boya, açıcı yokken str therapy yaptırdım ve çok memnun kaldım
ama bikaç ay önce saçımı boyattım açıcı da sürdüler.
şimdi tekrar strait therapy yaptırmak istesem pek başarılı sonuç alamayacağımı belirten bi şeyler duydum. bu doğru mu? bu konuda tecrübesi olan var mı?
veya açıcılı, boyalı saçı kalıcı düzleştirmek için bi yöntem bilen?

BreziLya fönü hertürLü Saca uyguLanabiLiyormus..
Açıcılı,fönlü yada boyalı sacLara Hatta besLiyomus sacı ben öyLe biLiyorum Canm..

merhabalar

az önce kuaförden geldim. moralim çok bozuk. saçımda açıcı kullanılmış olduğu için strait therapy yapılamayacağını söyledi.

halbuki çok istiyordum, çok sert kalın saçlarım var. belki tekrar gidip bi deneyelim derim, ama bu konuda bi tecrübesini, bilgisini paylaşacak kimse varsa minnettar kalırım. açıcılı saçına strait terapi uygulayan kimse var mı?

bi de kalın sert saçlarım olduğundan st'nin brezilya keratinden daha uygun olduğunu söyledi bnm saçıma. tabii açıcı olmasaymış.

Brezilya fönü boyalı saçlara uygulanıyo özellikle, hemde bakım yapıyo öyle biliyorum. onu araştır istersen :21:

yaptırdım süper oldu oley doğru düzgün özenli tecrübeli bi kuaför bulmak şart ama. kuaförüm brezilya keratinin çoğu yerde dendiği gibi 6 ay filan değil 2 ay filan gideceğini söyledi ayrca ince telli yıpranmış saçlara daha uygunmuş. kalın telli sert saçlara ise strait therapy uygun. önceden de yaptırmıştım zaten ama o zmn boyasızdı saçım şimdi boyalı diye tereddüte düştüm ama sorun olmadı çok şükür.

yaptırdım süper oldu oley doğru düzgün özenli tecrübeli bi kuaför bulmak şart ama. kuaförüm brezilya keratinin çoğu yerde dendiği gibi 6 ay filan değil 2 ay filan gideceğini söyledi ayrca ince telli yıpranmış saçlara daha uygunmuş. kalın telli sert saçlara ise strait therapy uygun. önceden de yaptırmıştım zaten ama o zmn boyasızdı saçım şimdi boyalı diye tereddüte düştüm ama sorun olmadı çok şükür.

canım bişey sorcam..benim saçlar kalın telli ve inatçı bi kıvırcık ve çok yıpranmış bi saç..brezilya fönü yıpranan saçı onarıyomuş diye duydum ayrıyeten de kalıcı düzlük mü veriyoo?? .ben de araştırıyorum strait therapyi duymuştum kalıcı düzlük için bu ikisinin fiyat farkı nedir? sen ne kadar yaptırdın??

canım bişey sorcam..benim saçlar kalın telli ve inatçı bi kıvırcık ve çok yıpranmış bi saç..brezilya fönü yıpranan saçı onarıyomuş diye duydum ayrıyeten de kalıcı düzlük mü veriyoo?? .ben de araştırıyorum strait therapyi duymuştum kalıcı düzlük için bu ikisinin fiyat farkı nedir? sen ne kadar yaptırdın??

aynen benimki de öyleydi kalın telli, inatçı kıvırcık ve elektrikleniyordu. brezilya fönü, strait terapi kadar etkili değil daha kısa süre etkisi suruyor ve özel şampuanlar kullanmazsan bozuluyor hemen. ama strait therapy yaptırdıktan sonra duzleşen saç asla değişmiyor, yeni dipten çıkanlar yuzunden 8 ay sonra bozuluyor deniyor. sert, kalın telli saçlar için strait therapy çok daha uygun ayrıca ve etkili. ben 300'e yaptırdım. tecrubeli bi yer bul ama bence, ben bikaç sene önce yaptırmştım, şimdi gene aynı yere yaptırdım, çok çok memnunum. :)

Back