Arkadaşlar merhaba. Benim saçlarım gri renkte,kendi saç rengim kahverengi. Bu yüzden düzenli dip boya yapıyorum. Toz açıcı kullanıyordum bitti,yenisini almadan önce size danışmak istedim. Sürekli bir koleston/palette yoğun açıcılardan bahsediliyor forumda. Ancak kimisi koleston daha çok zarar veriyor demiş. Önerileriniz nelerdir? Bu arada şunu belirtmeliyim ki saçım kahveden platine açılmalı,sarıya kadar falan açılırsa gri tutmaz.
Canım bende saçımda senin gibi renk değişiklikleri yaptım. En son koyu kahvede kalıcam derken dün yine dayanamayıp palette ultra yogun saç açıcısı ile açtım. (Uzun süre okudum araştırdım.) ve benim saçlarım çok guzel açıldı biraz sertleşme oluyor ama sapsarı şuan kendi saçlarım ve kopma yanma olmadı ben tavsiye ederim
Canım bende saçımda senin gibi renk değişiklikleri yaptım. En son koyu kahvede kalıcam derken dün yine dayanamayıp palette ultra yogun saç açıcısı ile açtım. (Uzun süre okudum araştırdım.) ve benim saçlarım çok guzel açıldı biraz sertleşme oluyor ama sapsarı şuan kendi saçlarım ve kopma yanma olmadı ben tavsiye ederim
Yok canım saçım siyahtı ve çok işlem görmüş ince telli. Kopma yanma olmadı ve civciv sarısına açtı bu Bile yetti bana. Ama bazı yerleri yapamamışım şimdi oraları açıcam kel kalmiyim dua et
Teşekkürleeerr. Kalan yerleri de açabilirsem saçımda resim koymaya çalışırım. Ama resim koymak için belli bir mesaj sayısı lazım mı yeni üyeyim de ben hakim değilim çok
Yok canım saçım siyahtı ve çok işlem görmüş ince telli. Kopma yanma olmadı ve civciv sarısına açtı bu Bile yetti bana. Ama bazı yerleri yapamamışım şimdi oraları açıcam kel kalmiyim dua et
Teşekkürleeerr. Kalan yerleri de açabilirsem saçımda resim koymaya çalışırım. Ama resim koymak için belli bir mesaj sayısı lazım mı yeni üyeyim de ben hakim değilim çok
Kızlar kendim tutamları beceremem diye açıcımı alıp kuaföre gittim. Tekrar açarsak artık dayanamayacağını söyledi saçımın. O kahve dediğim yerler açıcıyı almış aslında ama kül rengine kadar açılabilmiş. O yüzden dogrudan kızıl bakıra boyadı. Saç diplerim bir iki cm daha kızıl aldı. Alt kısımlar ise metalik bakır tuttu. Koyu renkleri sorarsanız saçımın alt taraflarında öyle olan yerler kaldı. İyice aktıktan sonra yine boyarız birkaç boyamaya oturur dedi bu kadar yıpranmış saça buna da şükür