• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Açıcı Öneriniz

yeshy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2016
66
20
3
30
Arkadaşlar merhaba. Benim saçlarım gri renkte,kendi saç rengim kahverengi. Bu yüzden düzenli dip boya yapıyorum. Toz açıcı kullanıyordum bitti,yenisini almadan önce size danışmak istedim. Sürekli bir koleston/palette yoğun açıcılardan bahsediliyor forumda. Ancak kimisi koleston daha çok zarar veriyor demiş. Önerileriniz nelerdir? Bu arada şunu belirtmeliyim ki saçım kahveden platine açılmalı,sarıya kadar falan açılırsa gri tutmaz.

Flood yaptığım için özür dilerim ama kızlar ara ara tartışmaları görüyordum kimsenin fikri yok mu :/

Canım bende saçımda senin gibi renk değişiklikleri yaptım. En son koyu kahvede kalıcam derken dün yine dayanamayıp palette ultra yogun saç açıcısı ile açtım. (Uzun süre okudum araştırdım.) ve benim saçlarım çok guzel açıldı biraz sertleşme oluyor ama sapsarı şuan kendi saçlarım ve kopma yanma olmadı ben tavsiye ederim

Canım bende saçımda senin gibi renk değişiklikleri yaptım. En son koyu kahvede kalıcam derken dün yine dayanamayıp palette ultra yogun saç açıcısı ile açtım. (Uzun süre okudum araştırdım.) ve benim saçlarım çok guzel açıldı biraz sertleşme oluyor ama sapsarı şuan kendi saçlarım ve kopma yanma olmadı ben tavsiye ederim
Ya çok teşekkür ederim cevabınız için:)) Peki platine kadar açıyor mu?

Güle güle kullan.saçının resmini koyar mısın?ben de biraz biraz araştırma yapıyorum.kendim boyamaya cesaretim yok tabi.

Ya çok teşekkür ederim cevabınız için:)) Peki platine kadar açıyor mu?
Yok canım saçım siyahtı ve çok işlem görmüş ince telli. Kopma yanma olmadı ve civciv sarısına açtı bu Bile yetti bana. Ama bazı yerleri yapamamışım şimdi oraları açıcam kel kalmiyim dua et:halay:

Güle güle kullan.saçının resmini koyar mısın?ben de biraz biraz araştırma yapıyorum.kendim boyamaya cesaretim yok tabi.
Teşekkürleeerr. Kalan yerleri de açabilirsem saçımda resim koymaya çalışırım. Ama resim koymak için belli bir mesaj sayısı lazım mı yeni üyeyim de ben hakim değilim çok

Yok canım saçım siyahtı ve çok işlem görmüş ince telli. Kopma yanma olmadı ve civciv sarısına açtı bu Bile yetti bana. Ama bazı yerleri yapamamışım şimdi oraları açıcam kel kalmiyim dua et:halay:

Aman folyoyla sara sara yapın dün açtığınız yerlere değmesin sakın :D

Teşekkürleeerr. Kalan yerleri de açabilirsem saçımda resim koymaya çalışırım. Ama resim koymak için belli bir mesaj sayısı lazım mı yeni üyeyim de ben hakim değilim çok
Aa evet,sanırım öyleydi.tamam sen uygun olunca koyarsın.kolay gelsin.

Kızlar kendim tutamları beceremem diye açıcımı alıp kuaföre gittim. Tekrar açarsak artık dayanamayacağını söyledi saçımın. O kahve dediğim yerler açıcıyı almış aslında ama kül rengine kadar açılabilmiş. O yüzden dogrudan kızıl bakıra boyadı. Saç diplerim bir iki cm daha kızıl aldı. Alt kısımlar ise metalik bakır tuttu. Koyu renkleri sorarsanız saçımın alt taraflarında öyle olan yerler kaldı. İyice aktıktan sonra yine boyarız birkaç boyamaya oturur dedi bu kadar yıpranmış saça buna da şükür :KK43:

Back