selam kızlar. saçım en son bronz kahve&kumral karışımı boyandı.öncesnde de koyu bi boya vardı. ve şuan bu halde.ben kumral olsun istiyorum, bu renk çok koyu bana göre.
böyle tatlı kumral, karamel mi artık ne ise bi renk istiyorum. sizce tofee ve kumral karıştırsam olr mu yoksa palette açıcıyla açıp küllüye mi boyayım?
kızlar kmse bişy demiycek mi
renk tonu falan sormuyorum ki, az çok bilgisi olanlar fikirlerini söylesinler sadece.
açıcı yapıp, ardından küllü kumral ve kllü koyu kumral karıştrsam olr mu?
yoksa bu rengn üstüne kumral ve tofffee mi boyym?
canım açıcıyla açman gerekir ama açtıktan sonra küllüyle boyama bence ,yeşerebiliyor açıcıdan sonra,ben küllü değil dore boyamama ragmen yeşermişti...bence açtırdıktan sonra kumral,toffe karışımı boya,ama kumralını fazla koy açık bir ton istiyorsan...
bikere açıcı yaptım kumral boyamıştım turunculuk hiç gitmemişti. tupturuncu gezmiştim bi süre
htta ben diyodum ki açıcıdan sonra küllü koyu sarı falan mı boyasam :s ama kafm karştı şmdi :s
yeşerme derken nasıl olabilr ki çk mu sırıtır :S
cnm tatlı bir kumral,karamele yakın bir renk istiyorum demişsin, o zmn açtırdıktan sonra altın kumral veya altın karamel ile kumral ı karıştırıp boyayabilirsin bence....bir de evde kendin mi boyayaycaksın? kuaföre boyatacaksan düzgün ve laftan anlayan:))) bir kuaför seni turuncu yapmadan istedğin kumrala dönüştürecektir,kendin evde boyayacaksan da dediğim şekilde dene bence...