sürekli 12 numarayla mı boyuyo, yani yavaş yavaş tonunu açmaktan ziyade sürekli açık sarıya mı boyuyo? yoksa daha açık kahveler sonra da karamel şeklinde mi?bir arkadaşım kış geldimi saçlarını hep koyu kahve boyar yaza doğru da boyaya boyaya açar sarı olur...kolestonun 12 numarasıyla açtığını söylemişti ama ben cesaret edemem malum dip çıktıkça bantlasma yapar dipler daha fazla açıldığı için.koyu kahve iice akınca tatlı bi kahve oluyo ardından daha açık kahveler karamel ve en sonunda sarı tonları.benim bildiğimde boya boyayı asla açmaz ve ben asla bunu yapmam ama o böyle yapıyomus anlamadım gitti.yani koyu halinide açılmış halinide gözmle görüyorum sonuçta ama hala aklım almıyor...
evet aslında garnier çok çabuk aktı benim saçlarımdan, ama renk seçeneği daha az dierlerine göre malesef, aslında bugün dışarı çıkıp baktım palettenin altın kahvesi veya bronz kahvesi hoşuma gitti onları mı denesem diyorum, ama kına gibiyse ve zor akıyosa ondan karamele geçiş zor olur o zaman ya:26:Ben değil ama bir arkadaşım koyu kahve saçını karamele boyaya boyaya açmıştı.
Boyanın markasını garnier diye hatırlıyorum. Açıcı kullanmadan ama boyanın içinde açıcı var mı bilmiyorum. Yani sen de açık renk boyayarak açabilirsin diye düşünüyorum . Tabi diplere filan dikkat ederek.
Bir de kendi kuaförüm saçımı palette ile boyadığım için çok kızmıştı. Kına gibidir palette çok zor çıkar demişti.
şimdi sarıya boyasam belki altlar açılır ama diplerle acaip bi fark olursa kötü olur, yani dipler biraz daha açık ama uçlar çok kötü durmicak şekilde daha koyu olursa sorun olmaz da, şimdi dipler açık sarı uçlar kahverengi olursa pek hoş olmaz sanırım, naapsam ki bilemedim şimdi12 numaraya boyarsan açılır ama boyalı we boyasız saçın açılması farklı olur ton farkı kaçınılmazdır...ama karamele boyayarak acamazsın karamel tonlar 7 8 diyelim markadan markaya değişiyo buda saçını açmaz...
hmm, olmazsa dipleri boyamadan sadece uçları boyarım 12yle bakalım ne kadar açıyo, onu görürüm ona göre de dipleri başka bi renge boyayıp dengeyi kurarımvalla sürekli 12 ile boyadığını söylüyo yagmur55in de dediği gibi diplerde biraz sorun oluyodu yani daha açık oluyordu sende üstüne istediğin rengi boyarsın sorun kalkar ortadan yeterli 12 saçını açsın
ya nedense ben de böle düşünüyorum, sanki benim saçlarımda da istediğim renk tutcakmış gibi geliyo:)) çünkü boya baya aktı ve soldu hatta dipleriyle renk farkı çok çok dikkatli bakmadıkça farkedilmiyo bile:) belki cesarete gelip direk karamele de boyayabilirim, deneyim olur:) önce biraz uzatıcam sinamekili formül saç bakım yağları filan uraşmaktayım şu an mart sonunda boyicam inş=)boya boyayı açmaz diyorlar ama ben saçımı kendim evde açabiliyorum bgn koyu olan saçlarımı boyadım gayette tuttu hatta aldığım yer boşuna alıyosun açılmaz demiştihemde en ucuz olan boyayla boyadım neva color
hangi renkti ve neye döndün acaba? tabi sarı olmuyodur ama ne oldu yani?? :)evt cnm açılıyor yada bnm saçım öyle bilmiyorumsiyahtan bile kendim evde döndüm ama 9 numara ile boya her zmn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?