Saç Rengi ve Saç Boyama açıcı kullanmadan nası yapabilirim???

Interrex

Guru
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2010
1.991
1.030
333
kızlar saçlarımı ekim ayında garnier koyu kahveye boyadım 2-3 hafta sonra da garnier siyaha boyadım; ama siyah tamamen aktı şimdi koyu kahve, ama soldu tabiki de... şimdi daha tatlı bi kahve tonu istiyorum; pınar altuğ gibi mesela; en sonunda da karamele kadar açmak istiyorum; acelem yok boya boyayı açmaz bunu da biliyorum; şimdi nası yapabilrim bunu her boyamada bi ton açığa boyayarak olabilir mi acaba; tabi diplerle uç illaki farklı olur ama bu farkı da minimuma indirmek istiyorum; ne dersiniz kızlar ne yapmalıyım???

bu arada tam olarak istediğim kahve köpüğü; sürekli kahve köpüğüne boyasam nası olur acaba, aylar sonra tam olarak o renk olur mu ki
bu arada bu topikte bi arkadaş bunu başarmış ama colorx kullanmış, ben palette kullanıcam o yüzden numaralar uymuyo, hangi renkle başlamalıyım acaba, ve hangi tonları takip ederek açabilirim? http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...-istedigim-sac-rengine-ulastim-kestirdim.html

Son düzenleyen: Moderatör:
neyse kızlar kısa bi araştırmadan sonra
5 numara colorx: açık kestane
7 numara colorx: kumral
8 numara colorx: açık kumral
9 numara colorx: sarı
10 numara colorx: açık sarıymış... şimdi bunları temin etmek kalıyo bana:)) tabi koleston ve palette olarak bulmaya çalışıcam:)

bir arkadaşım kış geldimi saçlarını hep koyu kahve boyar yaza doğru da boyaya boyaya açar sarı olur...kolestonun 12 numarasıyla açtığını söylemişti ama ben cesaret edemem malum dip çıktıkça bantlasma yapar dipler daha fazla açıldığı için.koyu kahve iice akınca tatlı bi kahve oluyo ardından daha açık kahveler karamel ve en sonunda sarı tonları.benim bildiğimde boya boyayı asla açmaz ve ben asla bunu yapmam ama o böyle yapıyomus anlamadım gitti.yani koyu halinide açılmış halinide gözmle görüyorum sonuçta ama hala aklım almıyor...

aslında bugün çok dikkatli baktım, diplerle diğer yerler arasındaki fark çok çok dikkatli bakmadıkça belli olmuyo; diplerle uçları farklı boyamaktan ziyade aynı renge boyicam ama önce uçlardan başlicam boyamaya, bence koyu kahveden daha açık bi ton tutar gibi geliyo, çünkü baya akmış boya, solmuş zaten; önce bi saçlarımı uzatayım da sonra boyayıp sonuçarı yazarım buraya

sürekli 12 numarayla mı boyuyo, yani yavaş yavaş tonunu açmaktan ziyade sürekli açık sarıya mı boyuyo? yoksa daha açık kahveler sonra da karamel şeklinde mi?

Ben değil ama bir arkadaşım koyu kahve saçını karamele boyaya boyaya açmıştı.
Boyanın markasını garnier diye hatırlıyorum. Açıcı kullanmadan ama boyanın içinde açıcı var mı bilmiyorum. Yani sen de açık renk boyayarak açabilirsin diye düşünüyorum . Tabi diplere filan dikkat ederek.
Bir de kendi kuaförüm saçımı palette ile boyadığım için çok kızmıştı. Kına gibidir palette çok zor çıkar demişti.

12 numaraya boyarsan açılır ama boyalı we boyasız saçın açılması farklı olur ton farkı kaçınılmazdır...ama karamele boyayarak acamazsın karamel tonlar 7 8 diyelim markadan markaya değişiyo buda saçını açmaz...

evet aslında garnier çok çabuk aktı benim saçlarımdan, ama renk seçeneği daha az dierlerine göre malesef, aslında bugün dışarı çıkıp baktım palettenin altın kahvesi veya bronz kahvesi hoşuma gitti onları mı denesem diyorum, ama kına gibiyse ve zor akıyosa ondan karamele geçiş zor olur o zaman ya:26:

şimdi sarıya boyasam belki altlar açılır ama diplerle acaip bi fark olursa kötü olur, yani dipler biraz daha açık ama uçlar çok kötü durmicak şekilde daha koyu olursa sorun olmaz da, şimdi dipler açık sarı uçlar kahverengi olursa pek hoş olmaz sanırım, naapsam ki bilemedim şimdi

valla sürekli 12 ile boyadığını söylüyo yagmur55in de dediği gibi diplerde biraz sorun oluyodu yani daha açık oluyordu sende üstüne istediğin rengi boyarsın sorun kalkar ortadan yeterli 12 saçını açsın

hmm, olmazsa dipleri boyamadan sadece uçları boyarım 12yle bakalım ne kadar açıyo, onu görürüm ona göre de dipleri başka bi renge boyayıp dengeyi kurarım

boya boyayı açmaz diyorlar ama ben saçımı kendim evde açabiliyorum bgn koyu olan saçlarımı boyadım gayette tuttu hatta aldığım yer boşuna alıyosun açılmaz demişti hemde en ucuz olan boyayla boyadım neva color

ya nedense ben de böle düşünüyorum, sanki benim saçlarımda da istediğim renk tutcakmış gibi geliyo:)) çünkü boya baya aktı ve soldu hatta dipleriyle renk farkı çok çok dikkatli bakmadıkça farkedilmiyo bile:) belki cesarete gelip direk karamele de boyayabilirim, deneyim olur:) önce biraz uzatıcam sinamekili formül saç bakım yağları filan uraşmaktayım şu an mart sonunda boyicam inş=)

evt cnm açılıyor yada bnm saçım öyle bilmiyorum siyahtan bile kendim evde döndüm ama 9 numara ile boya her zmn

ben de 8 9 ay önce saçımı loreal ile siyaha b0yamıştım. ondan önce de saçlarımda palette kahve köpüğü vardı. şimdi de küllü kumral gbi msela.. şimdi açık renkler istiy0rum ben de düşünüy0rum arkadaşım b0ya b0yayı açar mı siyah b0ya bu snucta.:S

bende zamanında kızıl saçlarımın üstüne açar diye çok açık sarı boyamıştım hiç ama hiç açmamıştı ve diplerim sarı 3 parmakk kalan yerler kızıldı düşünün iğrençliği hemen saçımı kopkoyu kızıl boyadım ama o dipler hep aktı uzadıkça bantlaşma yaptı bi türlü kapanmadı...
bu arada boya bitkiseldi sanırım ondan kızılları hiç açmamış olabilir...

o zaman direk b0yamak tehlikeli s0nra dipler farklı uçlar farklı bir de onu düzeltmekle uğraşmayalım o zaman açıcı uygulayıp üzerine b0ya yapmamız gerekicek siyahtan dönmek içn başka çare y0k sanırım:96:

boya boyayı kesinlikle açmıyo ..tecrübeyle sabittir :)...

zamanında çok denedim...en sonunda perma yaptırınca saç tamamen küstü...kestire kestire şimdi ancak uzatabiliyorum..eski boyuna gelicek 2-3 aya kadar...bi dahada ne boyalarla uğraşıcam ne de perma vs işlemlerle..

size tavsiyem saçınızı küstürmeyin..açık renk yapıcam derken ..yıpranan saçlar çokta hoş gözükmüyo..sağlıklı olsun koyu olsun boşverin...bende karemel hastasıydım..ama yaşımı büyük gösterdiğini düşündüğüm için o renklerden kaçıom...sıcak çikolata var şuan saçımda 1-2 ton açığına dönmek istiyorum...ama açmak içinde bi çabam yok...hoşunuza giden rengi tespit edin..sürekli her ay ona boyayın...ilk boyamada belki dipler iğrenç olur filan...ama zamanla bence 2-3 ayda renk oturur...

kolay gelsin

ben burdaki okuduğum konulardan ve arkadaşların fikirlerinden s0nra saçıma koleston açıcıyı uygulamaya karar verdim. dha s0nra da küllü kumral olablr. boyayıp istedğm renge ulaşmya çalışcam. zten istedğm renk de çok hoş doğal duran bi kumral. boyadkça rengn oturacağını da düşünüy0rum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…