Saç Rengi ve Saç Boyama Açıcı kullanacak mıyım?

hanne

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2006
700
3
0
Diğer
arkadaşlar yanık saç uçlarını kapatsın diye saçlarımı kestirdikten sonra koleston çikolata kahveye boyadım ama alışamadım koyu geldi saçlar da çene hizasında karamel gibi bir renk düşünüyorum beyaz tenliyim açıcı kullanmadan olmaz mı?

ilk boyamada olmaz belki ama birkaç boyamada olur gibi geliyor bi kuaföre sor istersen canım.

evt birkaç boyamada olur herhalde ama saçlarım zaten çok yıpranmış en az zararla kurtulmak istiyorum gerçi açıcının verdiği zararı vermez herhalde değilmi

acici gercekten mahvediyo saclari..
ben gecen yil saclarim koyu renkti acici kullanmak yerine sari sac boyalari varya onlarin acik tonlarindan birini aldim ve onu uyguladim zaten cok fazla acilmasini da istemiyordum . . acti gayet guzel hemde daha az zarar veriyo saclara
ayrica acicilar cok fazla aciyor rengini ve bazi yerler fazla acilirken bazi yerler daha az aciliyor ton farki oluyro.. ..

senin saçında boya varmıydı cnm?yoksa belki ondan tutmuştur saçların turuncuya dönmesinden korkuyorum turuncu saçlardanda nefret ediyorum :) çikolata kahve boyadığıma bin pişmanım sarı saça alışmış gözlerim bir de ben yaşımı göstermiyorum zaten bu koyu renkler de yaşımı bi 3 4 yaş daha ufaltıyor ne yapsam bilemedim şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…