Şampuan ve Saç Kremleri Açıcı Boya ile Boyadığım Kupkuru Saçlarım İçin Hangi Şampuanı Önerirsinizz

kızlar bu süreçte baya ürün denedim yorumlarımı paylaşayım

(bu arada her ürün her saçta aynı etkiyi vermiyor
benim saçlarım ince telli, aşırı yağlı değil ama yaz yaklaştıkça yağlanmaya meyil ediyor, boylar kupkuru tabi boyadan ama)

-badem yağı: en süperi ama uğraşması zor... kesinlikle tavsiye ederim.. üstelik hesaplı.. ama her markanın badem yağı bir değil..

-gliss: ben memnun kalmadım.. sarı ve pembe serisi hariç şampuanlar inanılmaz kuruttu saçlarımı.. sarı ve pembe de extra bi nem vermedi...

-elidor turuncu seri: şampuan, krem, maske, durulanmyan krem hepsini birlikte kullandım.. sonuçtan memnunum.. saçlarım toparlandı..

-dove yeni seri (yıpranmış saçlara özel): deneme boylarını kullandım,memnun kaldım.. elidorum bitince o seriye geçebilirim..

-watsonsun badem yağlı şampuanı: berbattı

-watsons saç maskesi kuru saçlara avakadolu: beğendim, koskoca bi kutu ara ara hep kullanıyorum..

Son düzenleme:

canım,
bioblas kullanmadığım zamanlar tresan papatyalı kullandım bir ara..ama memnun kalmadın tresandan..sonra da dove yoğun onarıcı şampuan kullanıyorum bioblasa ara verdiğimde..dove'dan memnunum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…