canım loreal absolut repair şampuan ve maskesi her yıprandıında kullandığım memnun kaldığım bi ürün.kuaförlerde satılıyor biraz pahalı ama değiyor tavsiye ederim
çok sağol cnm şu an bütçemi aşar ama aklımda
bu arada watsons maske yaptım boyalı saçlar için avakado ve zeytinyağlı çok çok memnun kaldımm hatta çözdü problemimi.. glissin pembes maskesi hiç işe yaramamıştı mesela.. kokusu bana biraz ağır geldi çok hoşuma gitti ama kuru bölgelerime çok iyi geldi, epey nemlendirdi.. fiyatı da çok çok cazip..
çok çok beğendim.. daha 2 kez kullandım saçlarım harika oldu.. kuruluktan keçeleşen kısımlar yumuşacık pırıl pırıl oldu.. ve saçımı dökmedi, glissin maskesi daha çok dökmüştü.. üstelik sadece 8 tl ve kocaman.. saçların kuru ve yıpranmışsa mutlaka dene derim cnm.. ama kuruluk yoksa ağır gelebilir.. benim tellerimi onardı resmen şaştım kaldım..canım hiç olmasa maskesini al paran olduğunda lorealin.ben her banyoda krem yerine onu kullanıyordum v saçım uzun gür ona rağmen en az 6 ay kullanıyordum çok yoğun kıvamlı.yani ayda bir krem aldığımızı düşünürsek daha bile ucuza geliyor aklında bulunsun.bende watsons denemek istiyorum avokadolusundan memnunsan bende ondan bi deniim.deneme tahtası olduk valla
kızlar bugün watsons'dan yine kendi markası olan superdrug hindistancevizli ve badem yağlı şampuanı aldım kuru ve yıpranmış saçlar için.. 5 tl.. bugün denicem umarım işe yarar..
kuru yerleri kestirmeden iyileştiremezsin canım. badem yağı ya da çeşitli bakımlar geçici çözüm olur yıkadığın zaman yine aynı sonuçla karşılaşırsın. çünkü o saçlar ölü önce bunu kabullenmek lazım :) aynı dertten bende muzdariptim,benim hele uçları değil neredeyse kökünden ucuna kadar yanmıştı... kestirdim saçımı belime gelen saçlar enseme geldi ama deyiyor. şimdi hala kuruluk var ama en azından artık tarak girebiliyor saçıma :) banyodan sonra glissin sarı olan sıvı saç kremini sıkıyorum nemli saçlarıma tararken acayip kolay oluyo ve fön çektikten sonra inanılmaz sağlıklı görünüyo. ben çok memnumum,dene derim. İnşallah faydalı olur sanada. hoşçakal.
kuru yerleri kestirmeden iyileştiremezsin canım. badem yağı ya da çeşitli bakımlar geçici çözüm olur yıkadığın zaman yine aynı sonuçla karşılaşırsın. çünkü o saçlar ölü önce bunu kabullenmek lazım :) aynı dertten bende muzdariptim,benim hele uçları değil neredeyse kökünden ucuna kadar yanmıştı... kestirdim saçımı belime gelen saçlar enseme geldi ama deyiyor. şimdi hala kuruluk var ama en azından artık tarak girebiliyor saçıma :) banyodan sonra glissin sarı olan sıvı saç kremini sıkıyorum nemli saçlarıma tararken acayip kolay oluyo ve fön çektikten sonra inanılmaz sağlıklı görünüyo. ben çok memnumum,dene derim. İnşallah faydalı olur sanada. hoşçakal.
Bioblas kullanıyorum,pahalı da sayılmaz ucuz da..Başkalarına nasıl etkisi oluyo bilmiyorum ama benim saç yapıma çok iyi geliyor,hatta neden daha önce kullanmamışım diyorum.Ayrıca her yıkamadan sonra gliss sıvı saç kremimi kullanıyorum onun da benim için yeri ayrı tabikiVe hatada 1 kez yılan yağı ve karışım yağlarla bakım yapıyorum.Ve saçlarım tüm bunların sonucu olarak çok iyiler:79:
evet canım,Bioblas şampuan güzel..ben de normal saçlar için olanını kullandım..şimdi bitti ben de Tresan papatyalı aldım..dönüşümlü kullanıyorum..
canım neden dönüşümlü kullanıyosun,acaba bilmediğim saça bir etkisi mi var:26:
tatlım ,ben şampuanı hep dönüşümlü kullanırım..çünkü saçlarımı sürekli aynı şampuanla yıkarsam saçım alışıyor ve aynı etkiyi göstermeyebiliyor..
o nedenle yaklaşık 2-3 ayda bir diğerine geçiyorum...
hmm mantıklı aslında:)
evet canım ya..saç alışınca aynı etkiyi göstermeyebiliyor
sağol cnm.. ben turuncu sıvı saç spreyini kullandım bi ara çok kuruttu saçlarımı.. ama saçtan saça değişir.. benimki ince telli..kuru yerleri kestirmeden iyileştiremezsin canım. badem yağı ya da çeşitli bakımlar geçici çözüm olur yıkadığın zaman yine aynı sonuçla karşılaşırsın. çünkü o saçlar ölü önce bunu kabullenmek lazım :) aynı dertten bende muzdariptim,benim hele uçları değil neredeyse kökünden ucuna kadar yanmıştı... kestirdim saçımı belime gelen saçlar enseme geldi ama deyiyor. şimdi hala kuruluk var ama en azından artık tarak girebiliyor saçıma :) banyodan sonra glissin sarı olan sıvı saç kremini sıkıyorum nemli saçlarıma tararken acayip kolay oluyo ve fön çektikten sonra inanılmaz sağlıklı görünüyo. ben çok memnumum,dene derim. İnşallah faydalı olur sanada. hoşçakal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?