Acıbadem'lerde yada internationalde önereceğiniz iyi bir doktor

YesilYol

Guru
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2011
217
23
318
İstanbul
Kızlar Acıbadem hastaneleri ya da international hospitalde önereceğiniz iyi bir doktor ya da profesör var mı acil yardım edin lütfen. Alihan Özcan'a gidiyorum ama memnun kalamadım nedense..

Merhaba,
Biliyorsunuzdur belki JFK hastanesi artık Acıbadem grubu bünyesinde.
Nerede ikamet ediyorsunuz bilmiyorum ama JFK Bahçelievler de Doç.Dr. Utku Öz var harikulade bir doktor.
Sorununuz her en olursa olsun emin olun çözüme ulaştırır ve hitabı çok güzel.
Ben uzun süredir Utku bey'e gidiyordum ama gebeliğimin 6. ayında bıraktım.
Bırakma sebebim ise tamamen maddi durumlar, doğum ücretleri çok yüksek.
Utku bey'in muayene ücreti 73 TL o sorun değil ama normal doğum ekstralar hariç bir gece yatış 2500 hastaneye yapılacak ödeme.
Ama dediğim gibi işinin ehli bir doktor. Acıbadem hastanesi dediğiniz için fiyatlar hakkında az çok bilgi sahibisinizdir zaten
hiç düşünmeden gitmenizi tavsiye ederim.

Teşekkür ederim JFK nın Acıbadem bünyesinde olduğunu bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu teşekkür ediyorum verdiğin bilgi için

Rica ederim canım, ben doktorumdan da hastaneden de çok memnundum ama diğer hastanelere göre fiyatları çok yüksek olduğu için bırakma gereği duydum. Malum zaten bir çok masraf olacak birde doğum ücreti o kadar ödemek istemedim. Şu an gittiğim hastane oraya kıyasla 5/1 doğum fiyatı verdi. Buradan bazı arkadaşlarında tavsiyelerini alarak bende Nisa hastanesine yöneldim. Eğer sizin için uygunsa ulaşım sıkıntısı falan olmayacaksa hele ki birde sağlık sorunu yada bebek isteği ile gidecekseniz hiç tereddütsüz gitmenizi öneririm. Ben gebelik öncesi de gebeliğimin 6. ayına kadar da Utku bey'in gözetimindeydim. Eğer hamileliğim sorunlu gitseydi hiç bir durumda bırakmayı düşünmezdim ama çok şükür bir sorun olmadığı için değiştirmekte bir engel görmedim.
Umarım sizde bir an önce sorununuza çözüm bulursunuz.

Kesinlikle gidilecek bir hastane değil verdiğiniz paraya yazıkhamileliğimin ilk ayında B.... adlı doktora gittim, gitmez olaydım.Çünkü kanamam olmasına rağmen ayakta bekletildim.Girer girmez doktorun 5 karış suratıyla ve gereksiz yere bir de o halde yanlıs mudahalede bulunan doktorum sagolsun bir de dış gebelikte olabilir yok düşecek diyerek benı daha da üzdü.Ardından kan uyusmazlıgım oldugunu soylememe ragmen ıgne yaptırtmadan evıme gonderdi ve sonuc bebegımı 8 gun sonra kaybettim.Bu yuzden doktorunuzu iyi seçin arkadaşlar.

Kızlar Acıbadem hastaneleri ya da international hospitalde önereceğiniz iyi bir doktor ya da profesör var mı acil yardım edin lütfen. Alihan Özcan'a gidiyorum ama memnun kalamadım nedense..

kadıkoy acıbadem ;dr.deniz usal-prof.tayfun bağış
bakırköy acıbadem:dr.melih gündüz

cnm nisa da hangi doktora gidiyosun????

Acıbadem kozyatagi Cem Onculoglu kesinlikle tavsiye ederim. Çok sakın teslassiz insana güven veren bir bey, cep telefonundan sürekli ulaşabilirsiniz her konuda bilgilendirici ve sakın olması sizin de sakın olmanıza rahat etmenize yardımcı oluyor,

cnm Dr AYŞE SALTIK acıbadem maslak ve aynı zamanda jfk yada gidiyor kendisini gerçekten çok seviyorum kesinlikle tavsiye ediyorum.
acıbadem hastanesini çok sevmesemde Ayşe Hanım ı bende kesinlikle tavsiye ediyorum aynı hastanede baska bir dr a düzenli gitmeme ve doğumumuda yapmama ragmen dr un olmadıgı birgün tesadüf Ayşe Hanım a aldım randevu ogün bugündürde başkasına gitmiyorum genç bir dr ama herşeyi ince ince anlatıyor dr da gibi değilde arkadasınızla sohbette gibi hissediyorsunuz keşke gebelikte tanısaymışım kendisini ayrıca florence nigtingale de gitmeyi düşünen olursa oradada Begüm Kuseyrioğlu var oda ilk dr um onuda kesinlikle tavsiye ediyorum acıbadem hastanesi evime çok yakın diye kendisine gitmekten vazgeçmiştim ama sonradan çok pişman olmuştum tekrar kendisine gitmeyi düşünürken Ayşe Hanımı tanıdım kaldım öyle

2009 daki ilk dogumumu ASM'de spinal epidural sezeryan ile Dr Nuri Ceydeli'ye yaptirdim. Operasyon oncesi tansiyon dusuklugum oldugunu bildirdigim halde kanimi serumla beslemediler. Operasyonun sadece 4 saat sonrasinda katateri cikardilar (normalde 36 saat kalabiliyormus) agri kesici uygulamadan aceleyle beni ayaga kaldirdilar cektigim aci ve tansiyon dusuklugumle beraber yataga yigildim. Dogumun ikinci gecesi medela marka hastane tipi sagma makinasiyla kendi kendimi sagmam gerektigini soylediler tabiki beceremedim ertesi gun memelerimde donan sutu elleriyle sagdilar meme uclarimda kanama yapti. Lohusa sendromum boylece baslamis oldu.. Sonraki 2 ay boyunca karnimin sag ic tarafindaki dikislerin cekmesi sonucu her oturup kalktigimda aci cektim, oglumu her emzirdigde aci cektim.. 2 yil boyunca ameliyatin basarisizligi yuzunden karnimdaki agri GECMEDI. ASM nin baska bir kadin dogumcusuna muayeneye gittim kimse durumumu ustlenmedi. Ben de bedenimin agri siniriyla alaka bir durum olduguna ikna oldum ve sustum.. taki 10 gun once Acibadem hastanesinde Dr Cem Onculoglu ile ikinci spinal epidural dogumumu yapana kadar. Yukarida yazdigim hic bir fiziksel ve ruhsal sikintiyi bana yasatmayan bu mukemmel doktor ve hastaneye binlerce kez tesekkur ederim, ne kadar ovsem az imkani olan herkese tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…