Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar Acıbadem hastaneleri ya da international hospitalde önereceğiniz iyi bir doktor ya da profesör var mı acil yardım edin lütfen. Alihan Özcan'a gidiyorum ama memnun kalamadım nedense..
cnm nisa da hangi doktora gidiyosun????Rica ederim canım, ben doktorumdan da hastaneden de çok memnundum ama diğer hastanelere göre fiyatları çok yüksek olduğu için bırakma gereği duydum. Malum zaten bir çok masraf olacak birde doğum ücreti o kadar ödemek istemedim. Şu an gittiğim hastane oraya kıyasla 5/1 doğum fiyatı verdi. Buradan bazı arkadaşlarında tavsiyelerini alarak bende Nisa hastanesine yöneldim. Eğer sizin için uygunsa ulaşım sıkıntısı falan olmayacaksa hele ki birde sağlık sorunu yada bebek isteği ile gidecekseniz hiç tereddütsüz gitmenizi öneririm. Ben gebelik öncesi de gebeliğimin 6. ayına kadar da Utku bey'in gözetimindeydim. Eğer hamileliğim sorunlu gitseydi hiç bir durumda bırakmayı düşünmezdim ama çok şükür bir sorun olmadığı için değiştirmekte bir engel görmedim.
Umarım sizde bir an önce sorununuza çözüm bulursunuz.
Teşekkür ederim JFK nın Acıbadem bünyesinde olduğunu bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu teşekkür ediyorum verdiğin bilgi için
acıbadem hastanesini çok sevmesemde Ayşe Hanım ı bende kesinlikle tavsiye ediyorum aynı hastanede baska bir dr a düzenli gitmeme ve doğumumuda yapmama ragmen dr un olmadıgı birgün tesadüf Ayşe Hanım a aldım randevu ogün bugündürde başkasına gitmiyorum genç bir dr ama herşeyi ince ince anlatıyor dr da gibi değilde arkadasınızla sohbette gibi hissediyorsunuz keşke gebelikte tanısaymışım kendisini ayrıca florence nigtingale de gitmeyi düşünen olursa oradada Begüm Kuseyrioğlu var oda ilk dr um onuda kesinlikle tavsiye ediyorum acıbadem hastanesi evime çok yakın diye kendisine gitmekten vazgeçmiştim ama sonradan çok pişman olmuştum tekrar kendisine gitmeyi düşünürken Ayşe Hanımı tanıdım kaldım öylecnm Dr AYŞE SALTIK acıbadem maslak ve aynı zamanda jfk yada gidiyor kendisini gerçekten çok seviyorum kesinlikle tavsiye ediyorum.