M merveg Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Aralık 2010 31 0 36 İstanbul 2 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi merveg #1 arkadaşlar acıbadem zümrütte fotoğraf cektiren var mı .nasıllar
muhip Popüler Üye Kayıtlı Üye 31 Ağustos 2011 1.267 763 123 1 Eylül 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi merveg #2 merveg .!.: arkadaşlar acıbadem zümrütte fotoğraf cektiren var mı .nasıllar Genişletmek için tıkla... bende orayi düsünüyorummm,galiba kimse yok bu msji okuyup da orda cektirenn ama benim nacizane düsüncem cok fotografcilara baktim arastirdim, klasik poz olmayan ve özgün stüdyo fotosu ceken bi onlari begendimm merveg ya..
merveg .!.: arkadaşlar acıbadem zümrütte fotoğraf cektiren var mı .nasıllar Genişletmek için tıkla... bende orayi düsünüyorummm,galiba kimse yok bu msji okuyup da orda cektirenn ama benim nacizane düsüncem cok fotografcilara baktim arastirdim, klasik poz olmayan ve özgün stüdyo fotosu ceken bi onlari begendimm merveg ya..
H hacerylmz Yeni Üye Kayıtlı Üye 28 Ağustos 2011 28 0 0 İstanbul 4 Eylül 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi merveg #3 yeni moda fotoğraflar dış mekanda .... siz neden hala studyo tercihediyorsunuz,