Acibadem sigorta ile doğuranlar kuvez konusu

bade_bade

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2008
378
0
Merhaba arkadaşlar acibadem 2a sigortam var şimdiye kadar sigortamla ilgili bir sorun yaşamadım doğumuda karşılıyor yanlız kuvez konusunu sigorta ile konuştuğumda bebekleri doğunca sigortalatırsanız kuvezleri odeniyor dediler ama çok tedirgin oldum hani odemiycek olursa ve allah korusun uzun zaman kuvezde kalırlarsa çıkıcak masrafı duşunemiyorum bile hani odenebilecek turden dedğil

acaba bu şekilde a.badem sigorta ile doğum yapıp bebekleri kuvezde kalan varmı bana en doğru yanıtı vericek sanırım teşekkürler

Merhaba arkadaşlar acibadem 2a sigortam var şimdiye kadar sigortamla ilgili bir sorun yaşamadım doğumuda karşılıyor yanlız kuvez konusunu sigorta ile konuştuğumda bebekleri doğunca sigortalatırsanız kuvezleri odeniyor dediler ama çok tedirgin oldum hani odemiycek olursa ve allah korusun uzun zaman kuvezde kalırlarsa çıkıcak masrafı duşunemiyorum bile hani odenebilecek turden dedğil

acaba bu şekilde a.badem sigorta ile doğum yapıp bebekleri kuvezde kalan varmı bana en doğru yanıtı vericek sanırım teşekkürler

cevap gelmedi konuyu guncellemek istedim kimse yokmu bilgisi olan acabasenağlama

merhabaa
senııı cokkk amaa cokkkk ıyı anlıyorummmm
bende 4 ay once dogum yaptım acıbadem sıgortalıyım
ve bende senın gıbı ya kuveze gırerse dıye yedım bıtırdım kendımı
ılk once bunu aklından cıkarr gereksız yere son gunlerını zehır etme kendıne sonra aqrıcan o göbusu :))
acıbadem bebeklerı dıye adlandırıyorlar bebeklerımızı dogar dogmaz annenın uzerınden sıgortalı oluyor zaten eger kuves vs ıhtıyacı olursa sogortayı arıyorsunuz 3 gun ıcınde zehılmıydı neydı onu yapıyorlar ve hıc bır masrafın olmuyor
benım bebegım kuveze gırmedı ama sıgortam her konuda yardımcı ve temsılcımız ılk gun yanımızdaydı
hıcccc kendını bunun ıcın yorma
bende kendımce neler dusunmustum kuveze konursa sıgortam yardımcı olmassa dıye altarnatıf hastaneler bıle arastırmıstım :)))
allahım mutlulukla buyutmeyı nasıp etsın kuzucugunuzu

merhabaa
senııı cokkk amaa cokkkk ıyı anlıyorummmm
bende 4 ay once dogum yaptım acıbadem sıgortalıyım
ve bende senın gıbı ya kuveze gırerse dıye yedım bıtırdım kendımı
ılk once bunu aklından cıkarr gereksız yere son gunlerını zehır etme kendıne sonra aqrıcan o göbusu :))
acıbadem bebeklerı dıye adlandırıyorlar bebeklerımızı dogar dogmaz annenın uzerınden sıgortalı oluyor zaten eger kuves vs ıhtıyacı olursa sogortayı arıyorsunuz 3 gun ıcınde zehılmıydı neydı onu yapıyorlar ve hıc bır masrafın olmuyor
benım bebegım kuveze gırmedı ama sıgortam her konuda yardımcı ve temsılcımız ılk gun yanımızdaydı
hıcccc kendını bunun ıcın yorma
bende kendımce neler dusunmustum kuveze konursa sıgortam yardımcı olmassa dıye altarnatıf hastaneler bıle arastırmıstım :)))
allahım mutlulukla buyutmeyı nasıp etsın kuzucugunuzu

aaa sağol canım ya içimi okadar rahatlattınki benimkiler ikiz inşallah girmezler tabide girecekler gibi geliyor bana inan ben ssk anlaşmalı ozel hastaneleri filan araştırdım gidip orada doğuruyım diye:KK43: aslında 4 yıldır bu sigortayı oduyorum ama bir turlu doğuramadım kadın doğum dışındada hiç kullanmadım ve her yıl dunya para oduyorum duşunsene sonunda başka yerde doğuracak duruma geldim amaa çook sevindirdin beni ya sağol allahta seni sevindirsin kim doğurttu seni drun kimdi kadıkoy acıbademe gidiyorum ben

minik kuzucuğunuda allah bağışlasın

bende acıbadem sigortalıydım ama internatıonal hospitalde doğum yaptım gerek duyulmadı bebeğimde ama karşılıyormuş öyle demişlerdi ve hastanede varmış cihaz

X