Tüp Bebek Merkezleri acıbadem maslakta tüp bebek yaptıranlar bakarmısınız?

Canım ben oraya gidene kadar belki senin tedavin başlar Sekreterine msj attım bişey sormak için istersen sorarım. Ama bana rahime çizik atıp akabinde tedavi olmalı dediler canım tedavi öncesi etki oluyor dediler Yoksa geçen gittiğimde yaparlardi çizik atmayı şehir dışından gidiyorum çünkü

Merhaba bizde bir arkadas tavsiyesi ile Mart'ın 3 ünde Bülent Bey'e gittik . İlk tüp bebek denemem ve tuttu. Ben hem bülent bey den hem ekibinden çok memnun kaldım. Tüp bebekte bence en önemli asama olayın mutfağı yani labaratuvarı. Doktor da tabiki çok önemli.Şu anda tranferin 13. Günümdeyim. Kan değerim 462. İki hafta sonra muayene çağırdılar. İnşallah hayırlısı ile keseyi de görürüz. Hepimizin bebeklerini kucağına alması dileğiyle...

canım hayırlı olsun inaşallah bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın. taze embiryo transferi mi oldu yoksa donmuş mu?

Cnm taze embriyo tranferi yapıldı. 5. gün embiriyosuydu.
Anladım canım ne güzel inşaallah bizim tedavilerimizde güzel gider ve hamile kalırız darısı başımıza inşaallah benim ve burdaki arkadaşlarımın. Peki canım son bişey daha sorabilir miyim tedavi öncesi histreskopi yapıldı mı sana Rahime çizik atmak için ya da teşhis amaçlı

İnşallah rabbim isteyen herkese yavrusunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Yok cnm bana bu işlem yapılmadı..sanırım gerek görmediler.

Oncelikle hayırlı olsun adınıza çok sevindim. Ben son 9 ayda iki aşılama 2 tüp bebek tedavisi oldum ama olmadı. Bülent beye gelmek istiyorum. Bursada yaşıyorum. Toplam tüp bebek tedavisinizne kadar tuttu öğrene bilir miyim? Bir de ilk muayene de de ek ücret alınıyor mu ?

Canim.muayene ucreti 440 eger hemen baslarsan 6250 olan baslama.paketinden 440 dusuyorlar bir sonraki ay baslarsan dusmuyorlar. Ayrica hoca hsg istiyor echomardan 500 tl o. Sonra histereskopi isterse 2750 onun fiyati. Genetik tarama jstenirse biyopsi parasi 1300 arti her embryo basina 400 dolar. Kafana takilan soru olursa yardimci olabilirim..

Peki siz bunlardan hangileri yaptirdiniz. Hsg rahim filmiydi di mi ben geçen sene yaptırdım onu. Zaten tüp bebek denemem olduğu için onu istemez diye düşünüyorum. Histereskopi nedir? Illa istiyor mu ? Bi an fiyatları görünce korktum

Histereskopi de rahim icine kamerayla girip tiraslama yapiyorlar bebehin tutunmasi icin sansi artiran bir durum eger rahimde o sirada gorunen perde falan gibi bir durum varsa onu da duzeltiyorlar. Hsg ister mi bilemedim evet rahim filmi demek o tupleri kontrol icin..ben hsg histereskopi yaptirdim ve suanda sadec bir embryo olusturabildik ondan biriktirme yoluna gidiyoruz yani gene yumurta buyutme ve toplama islemi yapilacak ve ondan sonra elde edilen embryolara cozdurup genetik test yapilacak..

Umarim hersey yolunda gider. Bende de embriyo oluşumunda sorun yaşanıyor. Ya hiç ya da kaliteli oluş muyor . Normalde bursa da acibadem varorası icin de iyi diyorlar ama bülent beyin daha gelişmiş labratuari olduğunu duydum . O zaman fiyat dendiği gibi kalmaya biliyor. Ekstradan tedaviler çıkabiliyor .

Yaniniza tup tetkitlerinizj alin bence daha once nerede denediniz
Ben uludag üniversitesinde tedavi gordum. Devlet 3 tüp bebek hakkı veriyor. Ama çok bekleniyor. Şimdi ikinci siramin gelmesi için 1 sene beklemem gerekli. Raporu da dışarıya vermiyorlar. Bu arada beklerken ozeli denemek istiyorum. Peki tekrar tedavi ve yumurta toplama işlemi için ne kdar ücret isteniyor? Sorunlarımız birbirine benziyor Allah yardımcımız olsun. Yumurta kalitesini arttırmak için içtiğiniz ilaç veya vitaminler var mı ?

Merhabalar,

Geçtiğimiz cuma doktor kontrolüne gittik. Bebeğimizi gördük ve kalp atışlarını duyduk. Fakat doktor kese etrafında çok hafif kanama var dedi. Bu sorunu yaşayan var mı aranızda???

Merhabalar,

Geçtiğimiz cuma doktor kontrolüne gittik. Bebeğimizi gördük ve kalp atışlarını duyduk. Fakat doktor kese etrafında çok hafif kanama var dedi. Bu sorunu yaşayan var mı aranızda???
Masallah sağlıkla kucağıniza alın inşallah ya yavrunuzu. Bülent beyde oldunuz galiba tuo bebek. Memnun kaldınız mi yasemin hanim?

Amin inşallah herkes sağsalim yavrusunu kucağına alsin.. Ben hem hastaneden , hem Bülent beyden,hemde ekipten çok memnun kaldım..
Umarim bende gidince sizler gibi pozitif sonuc alabilirim. Başka bir formda arkadaşla konuştum tedavi ücreti 10.000 buLuxor diyor. Sizinde öyle miydi ? Ve probleminiz neydi yasemin hanim ?

İnşallah cnm sende pozitif sonuç alırsın. Ben pko hastasıyım eşimde de varikosel vardı. Tedavi için işlem 6250+1200 microcip uygulaması+ yumurtalıkları geliştirmek için ve sonrasında kullanılan ilaçlar içinde bugüne kadar sanırım 2.500 veya daha fazla ödeme yapmışızdır sanırım..halende iğne ve ilaçlara devam ediyorum.

Bende pko hastasıyım. Esimde de morfoliji ve sayıda problem var. Sizin ilk denemede tuttu galiba yasemin hanim masallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…