iki doktor arasında kaldım. İki doktor’da veya her birinde tecrübesi olan varmı?
İlgi ve pozitif sonuç alan? Fiyatlar nerde daha uygun?
Bülent Tıraş her muayeneye girmiyor diye duydum. Doğru mu bu?
Fiyat okarak ikiside hemen hemen aynı. Yalnız Bahçecide Özkan Hoca bütün muayenelere giriyor. Acıbadem’de Bülent hoca sadece ilk muayeneye giriyormuş. O yüzden bende bilemedim ne yapacağımı.
Fiyat okarak ikiside hemen hemen aynı. Yalnız Bahçecide Özkan Hoca bütün muayenelere giriyor. Acıbadem’de Bülent hoca sadece ilk muayeneye giriyormuş. O yüzden bende bilemedim ne yapacağımı.
Ben şu anda aşılama yaptırdım devlet Hastanesi'nde.canim nasılsın? İyiyim hocam siz nasılsınız dışında konuşma yok aramızda.ben konuşmanın ve motivenin çok önemli olduğunu düşünüyorum.ve duyduğum kadarıyla Özkan hoca çok samimi ve guleryuzluymus.kadinlari motive ediyormuş.
Yakın arkadaşım Bülent Tıraş’ta tedavi gördü. Bütün muayenelerini Bülent hoca yaptı. Özellikle bu şekilde tercih ettiler, ödemelerini ona göre yaptılar ve gerekirse Bülent hoca için bir saat beklediler. Arkadaşım memnun kaldı tedaviden, ilk seferde ikiz gebe kaldı. Sürecinde gerçekten bireysel tedavi uygulandı ve her şeyi en ince ayrıntısına kadar takip edildi.
Benim tüm muayınelerım kendı gırdı , orda 2 paket var bülent hoca kendı vey uzman ekıbı , fiyta farkı var kendı paketı alırsanız tum muayınlere gırer ; ve ben çok memnunum kendısdenok ilgili doktor