Acıbadem Altunizade’de doğum yapanlar

busemm63

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2023
406
179
29
Arkadaşlar selam, Acıbadem Altunizade’de Mehmet Aytaç Yüksel ile sezeryan doğum yapan var mı? Hem acıbadem hem de Aytaç hocayla ilgili deneyimlerinizi dinlemek isterim. Bir de sezeryanda oje vs sorun oluyor mu?

Başka bir doktorla Acibadem Altunizade'de dogum yaptım. Çok memnun kaldım. Merak ettiğiniz varsa cevaplayabilirim
Genel olarak süreci anlatırsanız cok sevinirim eşiniz doğuma girebildi mi? Ameliyathane, hemşirelere ve sezeryane girmeden önce neler yapmam gerekir?

Genel olarak süreci anlatırsanız cok sevinirim eşiniz doğuma girebildi mi? Ameliyathane, hemşirelere ve sezeryane girmeden önce neler yapmam gerekir?
Baslangicta spinal anestezi işlemi yapilirken ( tahmini 10 dk ) hariç eşim hep yanımdaydı. Bebegi birlikte karşıladık. Sizin hiçbir şey düşünmenize gerek yok varis corabina kadar veriyorlar ve giydiriyorlar. İki gün emzirme desteği veriyorlar. Sutunuzu sagmaniza, gerekirse bebege siringayla vermenize yardım ediyorlar. Rekafatcisiz bile olsanız sorun olmaz hep etrafınızda bir hemsire oluyor. Anestezi doktoru, çocuk doktoru, diyetisyen vs gelip bilgi veriyor. Doğumdan sonra da istediğiniz bir gün evinize hemsire geliyor. Biz hemsireyi kordonu düştükten sonra bebegin yıkanmasına da yardımcı olması için çağırdık. Oje konusunda doktorum uyarıda bulunmadı seffaf ojeyle girdim. İlk aklıma gelenler bunlar başka sorunuz varsa yazarim:)

Yaa çok teşekkür ederim tüm bilgiler için Sezaryen esnasında panik olurumm diye korkuyorum, siz sakinleştiriciye vs ihtiyaç duydunuz mu acaba?

Yaa çok teşekkür ederim tüm bilgiler için Sezaryen esnasında panik olurumm diye korkuyorum, siz sakinleştiriciye vs ihtiyaç duydunuz mu acaba?
Rica ederim ne demekHiç ihtiyaç duyulacak bir şey yok. Igne batması gibi bir his oluyor. Ameliyat boyunca doktorların sohbeti dışında bir şey fark etmedim bile. Ayağının varlığının farkındasin da sanki protez:) Doktor hazır mıyız dedi dogum dakikasını hemşireye bağırdı ve bebek karsimizdaydi:)

Ne güzel bir süreç geçirmişsiniz, içim rahatladı gerçekten insallah ben de böyle anlatabilirim Evladınızı da allah bağışlasın, analı babalı büyütsün insallah Güzel günleriniz olsun hep

Umarım sizin de böyle güzel geçer, her sey gonlunuzce olsun, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…