Genel olarak süreci anlatırsanız cok sevinirimBaşka bir doktorla Acibadem Altunizade'de dogum yaptım. Çok memnun kaldım. Merak ettiğiniz varsa cevaplayabilirim
Baslangicta spinal anestezi işlemi yapilirken ( tahmini 10 dk ) hariç eşim hep yanımdaydı. Bebegi birlikte karşıladık. Sizin hiçbir şey düşünmenize gerek yok varis corabina kadar veriyorlar ve giydiriyorlar. İki gün emzirme desteği veriyorlar. Sutunuzu sagmaniza, gerekirse bebege siringayla vermenize yardım ediyorlar. Rekafatcisiz bile olsanız sorun olmaz hep etrafınızda bir hemsire oluyor. Anestezi doktoru, çocuk doktoru, diyetisyen vs gelip bilgi veriyor. Doğumdan sonra da istediğiniz bir gün evinize hemsire geliyor. Biz hemsireyi kordonu düştükten sonra bebegin yıkanmasına da yardımcı olması için çağırdık. Oje konusunda doktorum uyarıda bulunmadı seffaf ojeyle girdim. İlk aklıma gelenler bunlar başka sorunuz varsa yazarim:)Genel olarak süreci anlatırsanız cok sevinirimeşiniz doğuma girebildi mi? Ameliyathane, hemşirelere ve sezeryane girmeden önce neler yapmam gerekir?
Yaa çok teşekkür ederim tüm bilgiler içinBaslangicta spinal anestezi işlemi yapilirken ( tahmini 10 dk ) hariç eşim hep yanımdaydı. Bebegi birlikte karşıladık. Sizin hiçbir şey düşünmenize gerek yok varis corabina kadar veriyorlar ve giydiriyorlar. İki gün emzirme desteği veriyorlar. Sutunuzu sagmaniza, gerekirse bebege siringayla vermenize yardım ediyorlar. Rekafatcisiz bile olsanız sorun olmaz hep etrafınızda bir hemsire oluyor. Anestezi doktoru, çocuk doktoru, diyetisyen vs gelip bilgi veriyor. Doğumdan sonra da istediğiniz bir gün evinize hemsire geliyor. Biz hemsireyi kordonu düştükten sonra bebegin yıkanmasına da yardımcı olması için çağırdık. Oje konusunda doktorum uyarıda bulunmadı seffaf ojeyle girdim. İlk aklıma gelenler bunlar başka sorunuz varsa yazarim:)
Rica ederim ne demekYaa çok teşekkür ederim tüm bilgiler içinSezaryen esnasında panik olurumm diye korkuyorum, siz sakinleştiriciye vs ihtiyaç duydunuz mu acaba?
Ne güzel bir süreç geçirmişsiniz, içim rahatladı gerçekten insallah ben de böyle anlatabilirimRica ederim ne demekHiç ihtiyaç duyulacak bir şey yok. Igne batması gibi bir his oluyor. Ameliyat boyunca doktorların sohbeti dışında bir şey fark etmedim bile. Ayağının varlığının farkındasin da sanki protez:) Doktor hazır mıyız dedi dogum dakikasını hemşireye bağırdı ve bebek karsimizdaydi:)
Umarım sizin de böyle güzel geçer, her sey gonlunuzce olsun, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinNe güzel bir süreç geçirmişsiniz, içim rahatladı gerçekten insallah ben de böyle anlatabilirimEvladınızı da allah bağışlasın, analı babalı büyütsün insallah Güzel günleriniz olsun hep
Amiiin cok teşekkür ederimUmarım sizin de böyle güzel geçer, her sey gonlunuzce olsun, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin