• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acı

derser2

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2014
11
1
3
Malatya
merhabalar, ben bazen vajina icinde bi aci hissediyorum. boyle 5 ile 8 saniye arasinda gidip geliyo bu aci. daha cok adetim yaklastiginda oluyo. kizlik zari vya rahimle ilgili olabilir mi acaba ?. aranizda hic bunu yasayan var mi ? normal mi ki ?

cvp atabilecek olan var mi yaaa :(((

offf ya beni burda kimse gormuyo galiba . ben nasil guruplara katilsam belki bi sesimi duyan olur. zaten cok zor bu foruma uye oldm ve zorla konu acmayi ogrendm. :37:f

üşütünce ğögüsde sırtta bıçak batması gibi bir his olur ya öyle bir şey mi ? Bende o tarz bişey oluyor ama neden bilmiyorum :S

a evet senin dedigini anladim canim , gogus bolgesinde olan o aciyi biliyotum. yakan acik kalirsa soguk havada olur diyolar. evet bu aci da onuna benziyo aslinda. ama ben su yaz gunu bile ayagimda patigimi eksik etmem nerden usutucrm ki. biraz pimpitikli oldugum icin hemen aklima zarla veya rahimle ilgili bir sorun mi var diye geliyo. ama ilgilendigin icin en azindan bir altetnatif dahahatirlattigin icin cok cok.cok saol

a evet senin dedigini anladim canim , gogus bolgesinde olan o aciyi biliyotum. yakan acik kalirsa soguk havada olur diyolar. evet bu aci da onuna benziyo aslinda. ama ben su yaz gunu bile ayagimda patigimi eksik etmem nerden usutucrm ki. biraz pimpitikli oldugum icin hemen aklima zarla veya rahimle ilgili bir sorun mi var diye geliyo. ama ilgilendigin icin en azindan bir altetnatif dahahatirlattigin icin cok cok.cok saol
Rica ederim canım ben önemsemedim ama doktora gittiğimde unutmazsam sorarım :)

Back