- 20 Temmuz 2014
- 2.031
- 2.472
- 133
- Konu Sahibi Papatya129
-
Aromaterapi ile ilgili bir yağı koklamakla öleceğinizi sanmıyorum doktora da gitmişsiniz bence panik yapmayın bu kadar. Valla ben doktora bile gitmezdim herhalde böyle bir durumda da o da benim gamsızlığım.Kızlar merhaba
Bugün eve bi kargo gelmiş annem aromaterapi ile çok ilgili, arada esansiyel yağ alır eve.
Birkaç tane yağ vardı biri acı kavun yağı. -içinde acıkavun ve zeytinyağı varmış.
Benim salak kafam şöyle bir açıp kapağını kokladım. Öğlene doğru burnumun içi yanmaya başladı. İnternetten araştırdım bu bitkinin suyunu sinüzit için burna çeken ve ölen varmış.
Koşa koşa doktora gittim. Doktor alerjik reaksiyondur dedi burnuma baktı hiçbir şey yok dedi.
Ama ben korkudan ölüyorum şu an, zaten sağlık anksiyetem var şu sıralar. Sizce bir şey olmuş mudur ya
Aromaterapi ile ilgili bir yağı koklamakla öleceğinizi sanmıyorum doktora da gitmişsiniz bence panik yapmayın bu kadar. Valla ben doktora bile gitmezdim herhalde böyle bir durumda da o da benim gamsızlığım.
Merak ettim ne zaman kokladiniz?Ama bu yağ farklı, beyne giderse ölüm yazmışlar ya :/
Merak ettim ne zaman kokladiniz?
Bitkinin suyunu burna çekmekle kokusunu çekmek arasında fark var, sıvının kendisi riskli olabilir bilemiyorum ama kokusu niye öldürsün? Anneniz ne için kullanacak kokusu ölümcül olsa?
Bu kadar saat bisey olmamis, bence artik olmaz, zaten doktor da sorun yok demis, artık korkmayin bence, boşa eziyet ediyosunuz kendinize.Öğlen 1 gibi
O yağların hiçbiri saf, gerçek değil. Hiçbir şey olmaz merak etme.Kızlar merhaba
Bugün eve bi kargo gelmiş annem aromaterapi ile çok ilgili, arada esansiyel yağ alır eve.
Birkaç tane yağ vardı biri acı kavun yağı. -içinde acıkavun ve zeytinyağı varmış.
Benim salak kafam şöyle bir açıp kapağını kokladım. Öğlene doğru burnumun içi yanmaya başladı. İnternetten araştırdım bu bitkinin suyunu sinüzit için burna çeken ve ölen varmış.
Koşa koşa doktora gittim. Doktor alerjik reaksiyondur dedi burnuma baktı hiçbir şey yok dedi.
Ama ben korkudan ölüyorum şu an, zaten sağlık anksiyetem var şu sıralar. Sizce bir şey olmuş mudur ya
Koklamakla bir şey olmaz kokusu rahatsız etmiş sizi. Onu damlatırsanız sakıncalı onu da yapmamışsın zaten.Kızlar merhaba
Koklamakla bir şey olmaz kokusu rahatsız etmiş sizi. Onu damlatırsanız sakıncalı onu da yapmamışsın zaten.
Bu tarz yağlardan etkilenen yok. Lütfen sende panik yapma.. Merak etme bir şey olmaz.. Alerji dönemi minikte olsa etkilenmişsindir.Kızlar merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?