Aci çehre otu ile zayiflama?

Aci cehre tohumunu kullandinizmi?

• Kullandim

• Kullanmadim

• Adini bile duymadim

• Kullandim Zayifladim

• Kullandim Zayiflamadim

• Cok memnunum

• Memnun deilim

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

-Lavinia

...
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2015
3.675
4.207
Merhabalar
Esimin fazla kilolari var onun icin kurler ararastirirken Aci cehre otu/tohumuna denk geldim
Ozellikle yaz aylarinda zayiflamak isteyenler kullanip ayda 8-10kg verebiliyormus.
Kullananlarin cogu 10-12kilo verdigini soyluyor.
Odemden gazdan siskinlikden kurtularak bol su ve aci cehre tohmu icerek zayifladiklarini ve memnun olduklarini soyluyorlar kullanan varmi bu tohumu?
Memnunmusunuz?
Arkadasim da fazla kilolarindan sikayetci esimde arastirip bu konuda bilgi almaya calistim.Eger aklima yatarsa esime bu bitkiden bahsedicem arkadasimada ...esim diyet ve spor yaptigi halde kilo veremiyo zten diyetide pek uygulayamio bogazina cok duskun ...
YARDIM EDERMIZINIZ ?
FIKIRLERINIZI BEKLIYORUM...

Ben kullanmistim faydasi gerçekten oluyor ama fazla kullanmamasini tavsiye ediyorum.ilk gün en fazla iki tane tohumu çiğneyerek iki bardak ilik su ile yutsun.bide oruç tutuyorsa icmesin çünkü vücut susuz kalabilir!!

Son düzenleme:
Ben kullanmistim faydasi gerçekten oluyor ama fazla kullanmamasini tavsiye ediyorum.ilk gün en fazla iki tane tohumu çiğneyerek iki bardak ilik su ile yutsun.bide oruç tutuyorsa icmesin çünkü vücut susuz kalabilir!!
ne kadr kullandiniz etkisi nasil oldu?

İki hafta kadar kullandim.tabi yarida birakinca istediğim etkiyi yaratmadi.cogu kisi ictikten yarim saat sonra wc den cikadigini soylesede bnmki en geç 3 saati buluyordu yani vücuttan vücuda degisiyo.içtikten yarim saat sonra karin gurultulari basliyo yuksek sesle bulunduğunuz ortamda olursa utandirabiliyo sesler.sonunda da gerçekten wc den uzun sure cikilmiyo.bide zarari yok fln diyorlar ama bence fazla kullanilmamasi en iyisi.vücutta su kaybi olabilir!! Bunun için bol bol su içmesini oneriyorum

İki hafta kadar kullandim.tabi yarida birakinca istediğim etkiyi yaratmadi.cogu kisi ictikten yarim saat sonra wc den cikadigini soylesede bnmki en geç 3 saati buluyordu yani vücuttan vücuda degisiyo.içtikten yarim saat sonra karin gurultulari basliyo yuksek sesle bulunduğunuz ortamda olursa utandirabiliyo sesler.sonunda da gerçekten wc den uzun sure cikilmiyo.bide zarari yok fln diyorlar ama bence fazla kullanilmamasi en iyisi.vücutta su kaybi olabilir!! Bunun için bol bol su içmesini oneriyorum
Bende bol su ile kullanilmasi gerektigini gordun kimisi ilk gunden 3-4kilo verdiginj yazmis inandirici gelmedi bana .birde siz yesil olaninimi siyah olaninimi kullandiniz

Günde o kadar kilo verdirmiyo inanmayan zaten bence bilinçsiz kullaniyolar onlar şahsen bn cesaret edemem hem vücut içinde iyi değil hizli kilo kaybi .siyah olanini kulandim tohum diye biliyorum.bilinçli kkullanım dahilinde zarari olmaz diye dusunuyorum

Merhabalar
Esimin fazla kilolari var onun icin kurler ararastirirken Aci cehre otu/tohumuna denk geldim
Ozellikle yaz aylarinda zayiflamak isteyenler kullanip ayda 8-10kg verebiliyormus.
Odemden gazdan siskinlikden kurtularak bol su ve aci cehre tohmu icerek zayifladiklarini ve memnun olduklarini soyluyorlar kullanan varmi bu tohumu?
Memnunmusunuz?
Arkadasim da fazla kilolarindan sikayetci esimde arastirip bu konuda bilgi almaya calistim.Eger aklima yatarsa esime bu bitkiden bahsedicem arkadasimada ...esim diyet ve spor yaptigi halde kilo veremiyo zten diyetide pek uygulayamio bogazina cok duskun ...
YARDIM EDERMIZINIZ ?

Ben de kullandım bunu ve pek memnun kalmadım. Ayrıca ayda 8-10 kilo vermek de sağlıklı değil. Zayıf olmak değil sağlıklı olmak önemli olan.

Saglikli deil en azindan verdiriyormu merak ettim hani ayda 1 2 kilo bile verdirse esim icin iyi olur ...

Verdiriyor BN faydasini gördüm ama kisa sure kullandim.eğer kullanacaksa gerçekten bilinc li tuketsin..

Benim eşim de kullandi bol bol wcye çıkartıyor.oda zarar tabi sonra kendi bırakti kilosunda vş değilim olmadi.bende denedim oatliycaktim çok şişirdi ve afedersin kabiz yaptı

Aldiginiz aktar kullanimi söyler ztn.ben ilk gün bir tane çiğneyerek iki bardak ilik su ile tukettim AC karnina.tekrar söylüyorum bilinçli kullanin.bu arada tadi berbat :KK66:

Merhabalar
Memnunmusunuz?
YARDIM EDERMIZINIZ ?
Hanımlar sakın bu duruma düşmeyin... ben acı çehreyi kullandım 3 gün boyunca kabız oldum hemde sadece 2 tanecik yediğim halde. Asla önermiyorum. Diyetisyene gitmiştim hızlı zayıflamak için bu acı çehreden kullansam olur mu dedim doktor ise aman ha sakın kullanayım deme ALLAH KORUSUN bobreklerini kaybedersin dedi ve ben doktorun odasında şok oldum sırf daha çabuk zayıflayayım diye az kalsın bobreklerimi kaybedecekmişim :110::KK1:

X