ACEMİYİM YARDIMCI OLUN:)

canım bebek içinde sabit durmuyor sonuçta suyun içinde kayıyordur onu hissediyorsundur belkiii :KK45:ayyyy bende biran önce bebeğimi karnımda hissetmek istiyorum:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
ay inşallah hissederiz canım annelik çok güzel ilk bide heyecan dorukta oluyor ama genel olarak çoğu hamile benim hissettiğimi hissetmiş bu bi gerçek :):KK9:

NAPTIN ŞEKERİM BENİM 16 HAFTAM BİTTİ HALA BİŞE HİSSETMİYORUM ARADA BİŞEY HİSSEDİYO GİBİ OLUYORUM AMA EMİN DEĞİLİM :)

bebeğin 16 hafta önceden hareketlerini annenin hissedemeyeciği bilimsel bi şey ama benim hissettiğimi bazı anne adaylarıda hissetmiş kimilerimize göre bebek hareketi değil kimimize göre bebek olabilir canım CRNKYNC DOKTOR olsaydım inanın bunu araştırıdım.:))))

Canm rahimbuyudugu icin barsaklarda gaz oluyor ondanmis bnde 17 haftamdayim doktora soyledim 21 haftada hissedersin âncak dedi ama bn dalgalanma gibi birsey hissediyorum seninki daha cok minik kollari kucuk bir cm ha var ha yok degildir hepimiz icin sabir arik benmki 17 cm tik yok olmazmis yani

Canm rahimbuyudugu icin barsaklarda gaz oluyor ondanmis bnde 17 haftamdayim doktora soyledim 21 haftada hissedersin âncak dedi ama bn dalgalanma gibi birsey hissediyorum seninki daha cok minik kollari kucuk bir cm ha var ha yok degildir hepimiz icin sabir arik benmki 17 cm tik yok olmazmis yani
çok açıklayıcı oldu canım çok sağol en azından şu an şüphem kalmadı dooğrudur şu an çok küçük birde ilk bebeğimm .insan merak ediyor araştırıyor .DOKUZ AYIN SONUNDA DOĞUM UZMANI OLUP ÇIKARIM KESİNN:rolleyes:BU MERAKLA GİDERSEM RABBİM KUÇAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH:nazar:

ARKADAŞLAR BEBEĞİNİZİN HAREKETLERİNİ NE ZAMAN HİSSETTİNİZ .2 AYLIK HAMİLEYİM 2 GÜNDÜR KARNIMDA DAMAR ATIYOR GİBİ Bİ ŞEYLER OLDU BU BEBEK Mİ BAŞKA Bİ ŞEY Mİ.SİZLERDE BÖYLE ŞEYLER HİSSETİNİZ Mİ İLK HAMİLELİĞİM ÇOK HEYECANLIYIM :KK73:
damar atmasını hissediyosundur bebeği bu kadar erken hissedemezsin :)))

seznur, post: 40213511, member: 667151"]bende 14. haftamda hissetmeye başlamıştım doktorum şaşırmıştı :) şimdi maşallah tekmeleri yaslanması gezmesi herşeyini hissediyorum :))) çok güzel bir duygu :)[/QUOTE]
Masallah canimmm Rabbim kucagina almaya nasip etsin insalalh

seznur, post: 40213511, member: 667151"]bende 14. haftamda hissetmeye başlamıştım doktorum şaşırmıştı :) şimdi maşallah tekmeleri yaslanması gezmesi herşeyini hissediyorum :))) çok güzel bir duygu :)
Masallah canimmm Rabbim kucagina almaya nasip etsin insalalh[/QUOTE]
aminnn inşallah hepimizinkini canım sağlıkla hayırlısıyla alalım bebişlerimizi :) seninkini cinsiyeti belli mi?

ben de 14. haftamda sol tarafıma yatarken seğirme gibi hissetmiştim. ama bağırsakların olduğu yerde değil biraz daha üstteydi doktora söylediğimde bağırsak hareketidir demişti. ama ben onun bebeğim olduğuna inanmak istiyorum :KK47: ilk hamilelik olunca insan daha heyecanlı oluyor her hareketi bebeğimiz sanmamız normal :KK49:

ben de 14. haftamda sol tarafıma yatarken seğirme gibi hissetmiştim. ama bağırsakların olduğu yerde değil biraz daha üstteydi doktora söylediğimde bağırsak hareketidir demişti. ama ben onun bebeğim olduğuna inanmak istiyorum :KK47: ilk hamilelik olunca insan daha heyecanlı oluyor her hareketi bebeğimiz sanmamız normal :KK49:
aynen öyle her hareketi bebek zannediyosun ilk başta ama sonradan gerçek hareketleri hissetmeye başlayınca anlıyosun çok güzel bir his allah isteyen herkese yaşatsın :)

X