buzdevri **** Kayıtlı Üye 31 Ağustos 2008 5.629 19 158 Diğer 29 Nisan 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi acemiperi #21 Bonus .!.: Çok güzel gerçekten lütfen içinde bırakma duygularını yaz mutlaka yazabildiğin kadar. Nokta bile olsa yaz Genişletmek için tıkla... Kesinlikle Bonus' a katılıyorum...kimsenin beğenisini beklemeden yaz..eminim çok iyi geliyordur...emeğine sağlık...zevkle okudum..a.s.
Bonus .!.: Çok güzel gerçekten lütfen içinde bırakma duygularını yaz mutlaka yazabildiğin kadar. Nokta bile olsa yaz Genişletmek için tıkla... Kesinlikle Bonus' a katılıyorum...kimsenin beğenisini beklemeden yaz..eminim çok iyi geliyordur...emeğine sağlık...zevkle okudum..a.s.
acemiperi Şükür Rabbime Kayıtlı Üye 8 Mayıs 2008 8.605 524 363 29 Nisan 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi acemiperi #22 buzdevri .!.: Kesinlikle Bonus' a katılıyorum...kimsenin beğenisini beklemeden yaz..eminim çok iyi geliyordur...emeğine sağlık...zevkle okudum..a.s. Genişletmek için tıkla... teşekkürler canım :1hug:
buzdevri .!.: Kesinlikle Bonus' a katılıyorum...kimsenin beğenisini beklemeden yaz..eminim çok iyi geliyordur...emeğine sağlık...zevkle okudum..a.s. Genişletmek için tıkla... teşekkürler canım :1hug:
matibore Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Ocak 2008 85 0 86 59 Balıkesir 30 Nisan 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi acemiperi #23 kaleminize,yüreğinize sağlık
acemiperi Şükür Rabbime Kayıtlı Üye 8 Mayıs 2008 8.605 524 363 24 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi acemiperi #24 matibore .!.: kaleminize,yüreğinize sağlık Genişletmek için tıkla... teşekkürler
acemiperi Şükür Rabbime Kayıtlı Üye 8 Mayıs 2008 8.605 524 363 24 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi acemiperi #25 Dipsiz bir kuyudayım, Düşüyorum, düşüyorum... Ne çığılığımı duyan var, ne yokluğumu farkeden. Üşüyorum... Küskün çocuklar gibiyim, Oyuncakları elinden alınmış, şekerleri başkasına verilmiş. Ağlasam da duyulmuyor sesim, Olduğum yerde donuyorum.
Dipsiz bir kuyudayım, Düşüyorum, düşüyorum... Ne çığılığımı duyan var, ne yokluğumu farkeden. Üşüyorum... Küskün çocuklar gibiyim, Oyuncakları elinden alınmış, şekerleri başkasına verilmiş. Ağlasam da duyulmuyor sesim, Olduğum yerde donuyorum.
M manolyam84 Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Ekim 2010 106 0 66 İstanbul 9 Ekim 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi acemiperi #26 paylaşımın için teşekkürler cnm çok güzelmiş