- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.398
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
Az önce yaptı ve hemen gönderdim inşallah mikrop çıkmaz, korkum bu yönde. Aşırı koyu yeşil gibi bir renk yaptı bu sefer.Anne sütü alan bebeklerde 1 haftaya kadar normal canım..gaz çıkarıyorsa bence dert etme..kakası da senin yediğin seylere göre değisikli gösteriyor olabilir kokusu da aynı sekilde..
Birincisi cahil değilim, kendi kafama göre bir şey yapacak değilim, doktorum pişik kremiyle poposuna masaj yaparak uyarmamı söyledi, ben de bu şekilde yaptım. Çocuğumu emin olun sizden daha çok düşünüyorumdur, demekki bir farklılık görmüşüm ki bu kadar endişelenmişim ve demekki doktor da bir sorun görmüş ki tahlil istedi.Gazla kaka çıkıyorsa, ki katı beslenme söz konusu değil.
Makat uyarmak niye? Kim verdi bu aklı?
Ya çatlaşitmışsan?
Ne panik olup, durmadan bir şey deneyip, bekliyorsun? Yapınca gaita örneği alırsın.
Ama öyle 1 hafta yapmıyor olsa zaten swap ile kültür alınır.
Kurcalama bebeği
Renginden dolayı endişelendim çünkü bu aylarda bebeğin kakası sarı olurmuş. Bir ara kan var sandım çok korktum. Bakalım umarım bir sorun çıkmaz. Kakasını yaptı gönderdim, sonuçları bekliyorum.3 aydan sonra gittikçe arası açıldı, bir ara 13 günde bir yaptı, ek gıdaya geçene kadar 3-4 günde bir yaptı genelde.
Yani panik olmayın.
Beraberinde olağandışı bir huzursuzluk yoksa doktora gitmeye gerek yok.
Rengini bilemeyeceğim.
Kötü kokması normal.
Canim sıkıntı yok ama anne çocuk sağlığı deniyor oraya bir git icin rahat etsin.
Ama lütfen makatı uyarma. Sağlıkla büyüt inşallah.
Teşekkürler arkadaşlar. Her gün düzenli yapıp birden düzen bozulup rengi değişip gazı da kokunca korkuyor insan.Benim oglanlar gunde bir yapardi kiz gunde 7 kere yaptigida oldu ama 3 gun yapmadigida.. panik yapma usutmustur vs. Kaka yoluyla cikarirlar bazi virusleri
Iyide bu hep ayni olmiycak..zaman zaman degisebilir. Mamaya gecsen farkeder belki gene ek gida keza oyle.. dert etme bu kadar, yapar kotu bisey yokturTeşekkürler arkadaşlar. Her gün düzenli yapıp birden düzen bozulup rengi değişip gazı da kokunca korkuyor insan.
Tabiki aynı olmaz ama dediğim gibi kan gibi gördüm dün. Ve sabah 5ti evde de değildim hemen götüremedim tahlile. Ailem de çok endişelendi onlara gösterince/ bu sebeple korktum.Iyide bu hep ayni olmiycak..zaman zaman degisebilir. Mamaya gecsen farkeder belki gebe ek gida keza oyle.. dert etme bu kadar, yapar kotu bisey yoktur
Kurcalama bebeği... çok güldüm, siz çok yaşayın...Gazla kaka çıkıyorsa, ki katı beslenme söz konusu değil.
Ya çatlaşitmışsan?
Ne panik olup, durmadan bir şey deneyip, bekliyorsun? Yapınca gaita örneği alırsın.
Kurcalama bebeği
Bu kadar sert üslup ve azarlarcasına cevap verme neden acaba ? Endişelenip bir soru sormuş, şu yazdıklarınızın aynısını güzel bşr üslupla yazsanız direkt beğen tuluna basıcam çünkü katılıyorum ama öyle bir şekilde yazılmış kiGazla kaka çıkıyorsa, ki katı beslenme söz konusu değil.
Ya çatlaşitmışsan?
Kurcalama bebeği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?