Gebeliğe Hazırlık Acemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Turanbayram

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2019
20
6
6
31
Merhaba arkadaslar ben yeni evliyim ve 14.cu gun doktora gittigimde yumurtalarim catlamis 21. Gun gel dedi ben bu hafta gittigimde bana progesteron seviyen 18.91 cok iyi dedi adetime 5 gun var dun normal eczaneden test yaptim negatifti sizce gebelik varmidir beni bilgilendirirseniz cok sevinirim

Son düzenleme:
Erken yapmisin canim adet gununu bekle

Arkadaslar bn 13 gun once catlama ignesi yaptim adetime 7 gub var progesteronum bugun 6.88 cikti doktor bu iyi bisey hamis olabilirsin dedi sizce varmidir catlatma ignesiyle hamile kalan vsrmi yardimci olur musunuz

Arkadaslar bn 13 gun once catlama ignesi yaptim adetime 7 gub var progesteronum bugun 6.88 cikti doktor bu iyi bisey hamis olabilirsin dedi sizce varmidir catlatma ignesiyle hamile kalan vsrmi yardimci olur musunuz
Çatlatma ignesi içerisinde beta hcg hormonu içerdiği için degeri yükseltiyor.

Yalanci pozitif kalmamisti cubku 12 gun snra bu yok oluyor o yuzden bt hcg 0.100 cikti yani negatif bnm merak ettigin progestron 6.88 hamile kalabilme sansi varmidir doktorum olabilir o yuzden ilac veremem dedi yuksek dedi bnmde sirtim ve Kasıklarimda asiri agri var ne yapsam bilemedim

6.88 progesteron yumurtlama var demektir ama hamilelik belirtisi değildir. doktorunuzun hamile olabilirsin dediği, yumurtlamışsın hamile kalma şansın var demek bence.

Gebelik olunca progesteron artıyor ama bunun 6.88'den çok üstte olması lazım. 20 veya 30 üstü progesteron değeri olanlar acaba hamile miyim diye şüpheleniyor. Geçen ay benimki 7.5'ti ve gebe değildim.

Ben ilk gebeligimde dusuk yaptim cunku o zaman 18 di ve dia gebelikti bunda doktr yuksek deyince kafam karisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…