• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acemi ve endişeli 😅

1lokum

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2021
190
170
18
29
Merhabalar, ben yeni geldim. 🤚🏻 Tecrübe ve yardımlarınıza ihtiyacım var, hep okuyordum kendime yakın olan merak ettiğim yazıları defalarca sorulduğunu gördüğüm şeyler var o yüzden yazmak, sormak, forum açmak biraz uzak geliyordu bana. Ama şimdi dayanamıyorum… 8 haftalık hamileyim (isteyen herkes tadar umarım 🙏🏼) kalp atışını duyamadık bebek çok küçük nokta kadar dedi. Ama nerde okusam, araştırsam hep en geç 7/8 de duyulmuş kalp atışları evet geç döllenme olabilir ama gittiğim zaman da 8 haftalık hamilesin dedi . Ben ilk öğrendiğim de kan testi verip sonra stres yapmamak için hiç yükseldi mi yükselmedi mi diye beta değerine baktırmadım hep kalp atışı duyulmayınca da 4 gün sonra kan verdim betahcg 10.000 çıktı ? Şuan artık duyulabilir mi bu değerle kalp atışının alakası var mı ?

Betanın bir önemi yok artık. Başta takip etseniz iyi olurdu ama.
Kalp atışı evet şuan duymalıydınız ama endişelenmeyin bazı bebişler biraz daha geç duyuruyor kalp seslerini.

Kalp atışı evet şuan duymalıydınız ama endişelenmeyin bazı bebişler biraz daha geç duyuruyor kalp seslerini.
Artık beta değerini takip etmeme gerek yok yani onu ilk başlar mı yapmalıydım ?

Birde asıl doktorum olan kişiye gidemedim il dışındaymıs pazartesi gelecekmiş sadece telefonda konuşabildik sakinleştirmek adına mı yoksa gerçekten böyle mi bilmiyorum ama kanaman oldu mu ve mide bulantın var mı diye sordu bulantıdan yemek yiyemiyorum zaten ara ara duruyor dr. Da bulantın varsa kanaman yoksa korkmana hiç gerek yok dedi siz duydunuz mu böyle bir şey bulantı varsa bebek vardır ve kendini koruyordur gibi şeyler dediler … Her yerden bir ses çıkıyor 🤦🏻‍♀️

Merhabalar, ben yeni geldim. 🤚🏻 Tecrübe ve yardımlarınıza ihtiyacım var, hep okuyordum kendime yakın olan merak ettiğim yazıları defalarca sorulduğunu gördüğüm şeyler var o yüzden yazmak, sormak, forum açmak biraz uzak geliyordu bana. Ama şimdi dayanamıyorum… 8 haftalık hamileyim (isteyen herkes tadar umarım 🙏🏼) kalp atışını duyamadık bebek çok küçük nokta kadar dedi. Ama nerde okusam, araştırsam hep en geç 7/8 de duyulmuş kalp atışları evet geç döllenme olabilir ama gittiğim zaman da 8 haftalık hamilesin dedi . Ben ilk öğrendiğim de kan testi verip sonra stres yapmamak için hiç yükseldi mi yükselmedi mi diye beta değerine baktırmadım hep kalp atışı duyulmayınca da 4 gün sonra kan verdim betahcg 10.000 çıktı ? Şuan artık duyulabilir mi bu değerle kalp atışının alakası var mı ?
Ben 9 haftada duymuştum sanki ya. Kalp atışıyla bhcg alakasız canım mesela kese oluştu ama bebek oluşmadı diyelim yine de bhcg oluyor anlatabildim mi, bekle bir kaç gün duyarsınız inşallah

Artık beta değerini takip etmeme gerek yok yani onu ilk başlar mı yapmalıydım ?
Evet artık bir önemi yok beta’nın.
Bir de bulantı herkeste olmayabiliyor ama muhtemelen doktorunuzun söylemek istediği şu, “gebelik belirtisi varsa hamilesin” muhtemelen haftaya falan duyarsınız

Yaaa sanırım senin ki ikizmiş 🥲 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏🏼Doktorumuz ikiz de olabilir ama suan erken 2 hafta sonra bakalım dedi

Ben 9 haftada duymuştum sanki ya. Kalp atışıyla bhcg alakasız canım mesela kese oluştu ama bebek oluşmadı diyelim yine de bhcg oluyor anlatabildim mi, bekle bir kaç gün duyarsınız inşallah
Aaa anladım, ne kadar zor şeylermiş. İnşallah çok teşekkür ederim cevabınız için 🙏🏼

Yaaa sanırım senin ki ikizmiş 🥲 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏🏼Doktorumuz ikiz de olabilir ama suan erken 2 hafta sonra bakalım dedi
Amin çok teşekkür ederim, hepimizin bebeğini inşallah.🙏🏼🙏🏼
keseyi gördünüz mü? kese görmeye gittiğinizde belli oluyor aslında. ikizlerde iki kese oluyor

Amin çok teşekkür ederim, hepimizin bebeğini inşallah.🙏🏼🙏🏼
keseyi gördünüz mü? kese görmeye gittiğinizde belli oluyor aslında. ikizlerde iki kese oluyor
Aaa iki kese yok tek kese gördük . Ama kesenin içinde iki tane görünüyor başka bir şey değilse suan erken 2 hafta sonra tam anlaşılır ne olduğu dedi doktor

Aaa iki kese yok tek kese gördük . Ama kesenin içinde iki tane görünüyor başka bir şey değilse suan erken 2 hafta sonra tam anlaşılır ne olduğu dedi doktor
Aa tek yumurta olabilir o zaman, kalp sesi için gittiğinizde netleşir. Çift yumurta ikizlerinde çift kese oluyor da, bana bütün ikizler çift gibi geliyor 😂

Back