- 11 Ağustos 2013
- 6.523
- 24.153
Arkadaşlar merhaba.
Benim olgunlaşma çağımda özellikle anne olduktan sonra sezgisel güdülerim depara kalktı desem yeridir.
Misal olacakları 'bazen' rüyamda görebiliyorum.
Hissedebiliyorum.
Yaşamasam da o anı anımsayabiliyorum ve sonra bi bakıyorum ki o an yaşanıyor.
Ve ya şöyle örneklendireyim.
Eşimin cüzdanı kaybolmuştu, didik didik ettik avm'yi saatlerce güvenliğin kafasının etini yedik ama bulunamadı.
Tam dönerken eve giderken yani; bana renksizgokkusagi bi dua et belki bulunur dedi.
Içimden cüzdanı hayal ettim. Çöp kutusunun içindeydi , odaklandım ve dua ettim elbette. Eve vardık tam soyunduk ki, telefon geldi. Cüzdanınız bulundu diye.
Veya oğluma yani ikinci çocuğuma hamile kalmadan evvel oğluma doğum yapacağım hastaneye hep bakakalırdım otobüs ile geçerken. Neden bilmem hissediyordum orada bir hikayem olacak. Çekiyordu beni. Halbuki daha evvel hiç gitmedigim bir hastaneydi. Sonra pat oğlumun doğumu orada oldu.
Ve daha bir çok örnek..
Ne hissetsem oluyor.
Hayrete düşüyorum.
Bazen diyorum; kahin falan mıyım :))
Sizin düşüncelerinizi merak ediyorum.
Korkmalı mıyım? Veyahut bu yeteneğimi geliştirmeli miyim? Nasıl?
Şimdiden sevgiler.
Benim olgunlaşma çağımda özellikle anne olduktan sonra sezgisel güdülerim depara kalktı desem yeridir.
Misal olacakları 'bazen' rüyamda görebiliyorum.
Hissedebiliyorum.
Yaşamasam da o anı anımsayabiliyorum ve sonra bi bakıyorum ki o an yaşanıyor.
Ve ya şöyle örneklendireyim.
Eşimin cüzdanı kaybolmuştu, didik didik ettik avm'yi saatlerce güvenliğin kafasının etini yedik ama bulunamadı.
Tam dönerken eve giderken yani; bana renksizgokkusagi bi dua et belki bulunur dedi.
Içimden cüzdanı hayal ettim. Çöp kutusunun içindeydi , odaklandım ve dua ettim elbette. Eve vardık tam soyunduk ki, telefon geldi. Cüzdanınız bulundu diye.
Veya oğluma yani ikinci çocuğuma hamile kalmadan evvel oğluma doğum yapacağım hastaneye hep bakakalırdım otobüs ile geçerken. Neden bilmem hissediyordum orada bir hikayem olacak. Çekiyordu beni. Halbuki daha evvel hiç gitmedigim bir hastaneydi. Sonra pat oğlumun doğumu orada oldu.
Ve daha bir çok örnek..
Ne hissetsem oluyor.
Hayrete düşüyorum.
Bazen diyorum; kahin falan mıyım :))
Sizin düşüncelerinizi merak ediyorum.
Korkmalı mıyım? Veyahut bu yeteneğimi geliştirmeli miyim? Nasıl?
Şimdiden sevgiler.