• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acemi anneyim dişle ilgili bişey sorucam

• Konu Sahibi Konu Sahibi ubo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ubo

rastık çekerek mahmure
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2010
395
342
323
Adana
kızlar benim bebeğim 9 aylık henüz dişi yok ama şu aralar nedensiz ishal kusma ve bitkin bezgin bir agıdı var anlamdım ne oldugunu doktora götürdüm kaka ve idrar tahlilinde hiç bişey çıkmadı damagına bakıyorum hiçbişe anlamıyorum şimdi ben bu bebek dişmi çıkarıyor acab desem nasıl anlarım onun diş çıkaracağını

canım damağına parmağınla dokun eğer ağlıyorsa diş çıkarıyor olabilir ateş varmı?

Oglum dis cikarttigi dönemlerde istahsizlasir ve sadece emer baska rahatsizliklar yasamadik allaha sükür parmaginla dokun bi sislik varmi diye bak ben hep bakarim önce sis ve sert oluyor sonra sertlik geciyor siskin ve yumusak oluyor ve elimle biraz bastirinca etin altindaki disinin sivriligini hissedebiliyorum ve birkac gün sonra disi patliyordu sende kontrol et bakalim nasil. Zor bi dönem canim allah yardimcimiz olsun oglum 17. disini cikartiyor 3 aydir cekiyor hala cikartamadi elimle bastirinca disini hisssedebiliyorum birkac gündür umarim biran önce cikartirlar....

benim kizimda 8 aylik daha bir hafta oldu dis cikarali,agizinda beyazlik varsa dis olabilir dokunmakla anlamazsin canim gecmis olsun

hepinize çok teşekkür ederim bazen ateşi oluyor ama geçiyor cok önemsemedim onu elimle dokunucam şimdi uyuyor damak ssertse ve dokundugumda aglıyorsa yani şimdi diş çıkarıyor tamam anladım

Back