• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama acele yardım

Princess86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2009
81
0
86
38
Aydın
arkadaslar lütfen yardım öncelikle kısaca yazayım sacıma simdiye kadar hiç normal boya kullanmadım eczaneden phyto isimli bitkisel boyayı kullanıyordum tabi acık renkler ve 1 defa loreal amanyaksız boyayı denedim. ama en son loreal amonyaksız boya kestaneye boyadım siyah oldu acı bir renk. inanın sok oldum 1 ay bekledim yaklasık belkide 2 ay ve koleston acık kumralın acıcanı düsündüm . oda ne dipler sapsarı geri kalan kısım siyah. hemen yıkadım aynı gün loreal amonyaksız karamele boyadım oda dipleri tam kapatmadı 1 gün sonra da kestane sekeri boyadım amonyaksız hale saclarımın dibi acık ve ucları koyu. 15 gün gecti bir acayip geziyorum lütfen yardı

simdi soruyorum saclarımı loreal acıcı ile mi acmalıyım yoksa palette ile mi sacıma boya degdirmeyen bana care bulursanız cok sevinirm kuaför demeyin burası küçük ve kuaför maduru arkadasım cok acıkcası önerilerinize ihtiyacım var acele

birde dipleri daha acık ya uclarına göre nasıl bir işlem yapmalıyım. bu arada amonyaksız boya bu kadar kalıcı olabilirmı vede kestane siyah gibi duruyor. nerden bulastım yaaaa benim bitkisel boyam harika dı altın gibidi saclarım simdi kömür simdiden saolun fikirler için bekliyorum

arkadaşım evde açıcı kullanırsan saçını çok yıpratırsın , zaten baya bi boya yapmışsın.. bu durumda sana bişiy öndermekte doğru olmaz. ama şöyle yapabilirsin belki sadece diplerinde şikayet ediyorsan.. n son kestane şekeri boyamışsın ya yine o boyadan al ve sadece diplerine yani açık kalan yerlere sür ve 40 dk beklet en azından daha düzgün bir görüntü olur..

keşke açık kumrala boyamadan sorsaydın foruma çünkü ben açık kumral kullanıyorum dip boyası olarak ve asla koyu renk saça tutmuyor:( sen şimda saçını ne renge boyarsan boya dipleri açık kalacak o yüzdn dediğim gibi sadece dip boyası yap en azından saçlarını çok boyamışsın uçlarına daha fazla zarar verme. bide saçlarının yapısı nasıl yani kalın tellemi ince mi?

bide lorealmi palette mi die sormuşun.. eğer açıcı kullanacaksan yani kafaya koyduysan loreal kullan. ama saçında çok boya ve koyu renk olduğu için turuncu olabilir..

ince telliyse açıcıyı hiç önermem çünkü benimde saçlarım ince telli ve sorun yaratabilir. şimdi mantıklı düşünmek lazım sen uçlarını diplere uydurmak yerine diplerini uçlara uydur çünkü en sağlıklısı bu olur saçın için.. sen açıcı bile kullansan yine dipleri daha çok açılacak ve yine ton farkı olacak. tabi yinede sen bilirsin..

İnce telli cnmm saclarım (: Ama ben uclarıda acılsın istiyorum.Diplernden şikayetçi değilim

Sen okadar boyayi pes pese vurduktan sonra dua etki saclarin iyi yipranmamis.
Sana tavsiyem,hani süper marketlerde yada eczanelerde balyaj boyalari var yada öteki adiyla gölge yapma boyalari var.Onlardan birtane al ve koyu olan yerlere sür,15 dk bekle acilma görüyorsan hemen yika(cünkü onlar cok bekletmeye gelmez)
Yikadiktan sonra ister ayni aksam sacini boya istersen birgün sonra boyani sür..Bu asamadan sonra saclarina cok iyi bakim uygulaman gerekki saclar kendine gelsin..
Boyadan sonra tavsiye ettigim birsey daha var,sac yaglari var onlardan kullanmaya calis,cünkü o saclari hem besliyor hemde parlaklik katiyor.

birde dediğim gibi saçının diplerini en son uçlarını boyadığın renge boya.. sonra biraz açılmasını istersen lorealin
Loreal Recital Preference Saç Boyası 5.1 Ultra Açıcı Doğal Kahve die bir boyası ürünü var onu kullana bilirsin. saçıda yıpratmıyor sadece içinde biraz açıcı var o yüzden koyu saçlarda bile kahveyi yakalıyabiliyorsun. sanırım bununda 3 rengi olması lazım. benim kuzenimin saçları kömür gibi siyahtır ama doğal saçı tabi hiç bir boya tutmamıştı bende bununla boyamıştım rengi kutudakinden çok daha açık tutmuştu güzeldi yani.. istersen bunu bir dene ..

ay arkadaşım çok şey yazdım ama bi yandada renkleri araştırıyorum :) Loreal Recital Preference Saç Boyası 6.3 Ultra Açıcı Dore Kahve buna googleden bak rengide çok hoş eminim beğenirsin. bence açıcı felan kullanmadan bunu mutlaka dene ve sonuçları yaz bize:)

yaa yine ben :) ne gevezeyim dimi :) ay bu soonn amaa :) bu dediğim boyayı al ve çok azını bi yerde karıştır saçının iç taraftaki tutamına sür bak nasıl oluyor ona göre tamamını yap.. sonra saçın kötü olr felan sorumluluk almak istemem :)

arkadasım yaptım loreal acıcı 5,1i ama sonuc degişmeyen saçım amonyaksızdı güya akardı 28 yıkamada. 2,5 adır kömür gibi ve ne apsam acılmıyor cok moralim bozuk gercekten

canım senın kuafore gıtmekten baska caren yok ....kuafor magduru arkadasım demıssın ama ınan bu ısın az cok ehlıdır....ne yapılacagına daır yol gosterır böle boyamakla elde edemezsın sonucu....diplerinin daha açık olması olayı kendi saçının bulundugun bölgede boya rengı tutmus amaa uçlarında boya olduğu için boya boyayı açmaz....ne işlem yapsan su an ne renge boyasan açılmaz iki kısım aynı tonu tutmaz....ama kuafore gıdemem ben tavsıye ıstıyorum dıyorsan....diplerim daha açık demişşin yaa...diplerini boyayacaksın ilk olarak 20 dakıka bekleyeceksin...sonra hafıf ıslatıp boyanın uclara akmasını saglayıp havluyla hemen sar ..bır 10 dakıka sonra hemen yıka...renge gelınce karamel falan hıc bırı bu sacıı aynı ton yapmaz kumralı karamelıı....acık kahveye boya...sadec dıplrın unutma...hafıf ıslatıp 10 dakıka daha bekle...koyu olacak ama ıdare edeceksın baska care yok..açık ahve palettteni

Sen okadar boyayi pes pese vurduktan sonra dua etki saclarin iyi yipranmamis.
Sana tavsiyem,hani süper marketlerde yada eczanelerde balyaj boyalari var yada öteki adiyla gölge yapma boyalari var.Onlardan birtane al ve koyu olan yerlere sür,15 dk bekle acilma görüyorsan hemen yika(cünkü onlar cok bekletmeye gelmez)
Yikadiktan sonra ister ayni aksam sacini boya istersen birgün sonra boyani sür..Bu asamadan sonra saclarina cok iyi bakim uygulaman gerekki saclar kendine gelsin..
Boyadan sonra tavsiye ettigim birsey daha var,sac yaglari var onlardan kullanmaya calis,cünkü o saclari hem besliyor hemde parlaklik katiyor.

kesinlikle katılıyorum ama açmayacak saçı yinede malesef benim saçı açmadı kumral bile boyasan içinde herne hikmetse bir kızıllık oluyor ve acarkende göreceksin ve dendği gibi takip et baktın açılmıyor zorlama hemen yıka benim saçım o hatadan sonra siyah şuan sarıydı kahve tonları deneyeyim dedim olmadı sarıya geçeyim dedim olmadı havuç gibi gezemedim siyah yaptım

loreal acıcı ile boyuyalı saçımı hemen hemen bir hafta oldu saç uclarımın kömürlügü gitti diyebilirim rengi kırıldı bugün de aldıgım acıcınn br ton açıgını aldım sadece uclarda 45 dakıka bekletmemi söyledi bayan daha sonra 10 dakıka dipde bekletr ve yıka dedi eminim bayagı acılacana dedi. sonra da lorealın güzel bir boyasını aldım tabi her işlemden sonra 20 gün beklicem arkadaslar bu acıcı boyalar bekledikce acılıyor umutlanıyorum dogrusu renk acıldıkca sonra bir otursun saclarım aynı bitkisel boyaya devam edicem töbe kozmetik boyalara

hatta dipleri saıya yakın öyle güzel bir renk oldu ki saclarım keske boyasız olsadı da bu boyayı yapsadım en koyu acıcıyı kullandıgım halde böle oldu

Back