• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nikah acele nikah aranıyor:))benim hikayem.ve bilgiler

• Konu Sahibi Konu Sahibi iklim__
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
I

iklim__

Ziyaretçi
merhaba arkadaşlar..öğretmen olduğumuz için atama durumları yüzünden düğünden önce nikah yapmamız gerekiyordu...geçen ay yaptık:))

tatil için nişanlı görmeye geldiğinde sabah aniden evlenmeye karar verdik, hemen hazırlanıp işlemler için çıktık. belediyeye gittik.60 liramızı aldılar:bbo: oradan hastaneye gönderdiler. kan testi verdik. muayene ücreti ve test 96 lira.kurum evlilik işlemlerini karşılamıyormuş.:uhm:

sonuçları alıp nüfusa gittik. orada para almıyorlar:)) evlenmemize mani olmadığına dair belge verdiler. hoop tekrar belediyeye...günü sordu. sevgilim hemen şimdi dedi:asigim: ama en erken ertesi gün oluyormuş..eve geldik...

tüm bunlar 10:30, 14:30 arasında oldu. hastanede falan beklemelerle beraber.

ertesi gün müthiş bir maraton vardı...kıyafet alacak beğenecek zaman yoktu. evde getirdikleri ama giymediğim takımımı giydim. 14:30da nikah vardı, 13:30 da çıktık. kolyem, çiçeğim yoktu. hatta sevgilim takım elbise bile getirmemişti.delikafadulden

1 saat içinde ona elbise bulduk, (ben o kadar sürede beğenemezdim) paçaları falan yapıldı, ben çiçekçiler dolaşıldı, sezaon olmadığından, elime çiçek bulamadık, ben sevgilimi iki tost alması için yollayıp 14:10da son çiçekçiye girdim. 5 dakikada kadınla ikimiz çiçeği yaptıkkaydirigubbakcemile5

geldiğimde heyecandan tostumu yemişti. yenisini söyledik.o sırada kolyemi taktım. saat 14:20delikafadulden

ama yetiştik...14:30da masadaydık...çok güzel, sade bir tören oldu...çocukluk arkadaşım şahitim oldu.sadece ailelerimiz, şahitlerin ailesi...

darısı hepinizin başına...

umarım sıkmamışımdır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayırlı uğurlu olsun opuyorumnanaktan

allah mesut etsin canimmmma.s.canim dugun ne zaman senin, agustosta mi es durumundan tayin istiyceksin..

çok sağolun kızlar,
düğün 22 haziranda inşallah...
ben ücretliydim, şimdi ders çalışıyorum canım. haziran atamasını bekliyorum. olmazsa eylüle kalacağım:çok üzgünüm:

Back