Acele mi ediyorum?

büyük ihtimal bnm gibidengesiz yumurtluosun ypcğın tek şey adetn bter bitmz 1 ğün arayla adet tarihine kadar ilşki emin ol hmen hamile kalırsın takibe hiççç gerek yok
 

Canım öncelikle stres yapma ne zaman aklından bebek fikrini cıkarırsan o zaman gebe kalıyosun gercekten bende cok taktım son 2 ay bıraktım akısına sonra bi baktım meleğim gelmiş 12 haftalık hamileyim bi dene bakalım işe yarayacak
 

ataşehirde pınar tokatlıoğlu diye bi doktora gidiyorum canım memnunum ben gayet ilgili bi doktor... Bende 2 yıllık evliyim artık bizde bi bebişimiz olsun istiyoruz :) seninde endişelenmen için erken bence , inşallah en yakın zamanda hayırlı haberler alırız:)
 
Cnm yumurta takibiyle ilgili bikac bisey sorucam. Kac ay denedin ve olmayinca takip yaptirdin? Doktorun mu onerdi? Ozelde mi devlette mi yaptirdin? Yani 1 kez mi muayene ucreti odedn?

Canımcım korunmayı bıraktıktan sonra 4-5 ay denedik, ben aceleci davranmış da olabilirim çünkü kafaya bir şeyi taktığım zaman, olması lazım.Doktoa bebek sahibi olmak istiyoruz 2 yıllık evliyim korunmadık olmadı demiştim. Takip yapalım bu ara bir gün eşin de gelsin sperm değerlerine bakalım demişti ve tedavi başladık.Özelde yaptırdım canım.Benim yaptırdığım yıllarda (5 sene önce) ve hastanede yumurta takibi sgk kapsamında değildi o sebeple 150 1 kereye mahsus 150 Tl veriyordum. Eğer o ay yumurtam çatlamazsa, diğer ay takip parası almıyorlardı. Yumurta takibi ücreti+muayene ücreti oluyor. Şimdi eğer bu ay gebe kalamazsam, takip yaptıracağım hastanede takip ücreti 70 tl tabii sgk kapsamında artık. Muayene de 40 tl. Yani toplamda bana 110 Tl ye mal olacak.
 

Aynen hayatım bütün mesele yumurtlama gününü denk getirmek, yumurta günü hesaplayıcılarına da güvenme, en garantisi adetten sonra diğer adete kadar günaşırı ilişkidir. Ben mesela hesaplamalara göre adetimin 16. günü yumurtlamam gerekiyor ama ben 26. günü yumurtladım, akıntımdan anladım. O sebeple günaşırı dene canım.
 

artık 7. aya girdim ayol :)

bende ataşehirdeyim nerde bu doktor?
 

denemeye devam diyosun yani..
ztn kimi zaman geçde yumurtlayabiliyormuşuz...
Allah ın taktiri ya
 
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah amiyane tabirle bekara karı boşamak kolay diyecem

bende diyorum düşünmiyim stres olmıyım vs de ay gün sayıyorum resmen nerdeee
 
bi ton şey uyguldk şekerm hiç bişide fayda etmedi. en sonun bktım bıraktım ilşkime devmettm sonç ortada tatlım sndeöle yp

Tavsiyelere kulak vermek istiyorum bende bklm :)


teşekkür ederim :) kendimi hamile hissetmiyorum daha ama bakalım daha ilk ay olduğu için çok takmıyorum kafama ama bi an önce olsa fena olmaz:)
elbette gönül hemen olsun ister Allah yardımcın olsun
 

Tesekkur ederim verdigin cevaplar icin canim :) bunu bende bi dusuneyim...
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…