Acele herkes baksin cok süper bunlari biz bilestirelim!!!!!

aysun28

Guru
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2007
15
0
286
39
Almanya
arkadaslar kardesim 21 yasinda giresunlu almanyada yasiyoruz ve asik olduhu kizda 20 yasinda giresunlu, söyle tanisiyorlar ve kiz msn adresini veriyor ve ordan baya bir zaman sonra birbirlerini taniyip kardesim telefon numarasini aliyor, kizda cok deher veriyor erkana ama iliskiye bir türlü yanasmiyor daha önce 2 iliski yasamis ve hepsinde terkedilmis ve ayni korkusu gene var, 1-2 defa yemehe cikariyor kardesim cok iyi anlasiyorlar kiz umut veriyor tavirlariyylan konusmalariylan ama nezaman beraberlik konusunu acsa kiz sen benim cook cok cok cok iyi arkadasimsin diyormus !!!!!! geriye gitmez ama ileriye gidrmi bilmiyorum demis kardesim cok seviyor 85 kilodan 76 ya düstü son 2 ayda

nasil kizi kandirir??????????

canım böyle salak tipler okadar çokki etrafta benımde dayımınoğlunun vardı bi kızarkadası yanındayken elele gezerlerdi yaa eve gidince felan başka yerdeyken sen benım sevgilim degilsinki çok yakın arkadasımsın diyormuş salakmıdır nedir yanında elele geziyorlar ay aklıma gelicne sinir oldum..o kız peşinde koşsun istiyor sanırım canım.. ama çaresi nedir bilmiyorum

ayneenn yaa
bi de hep demezler mi, kime arkadaş gözüyle baksam bana teklif ediyoooo,
ya hakkaten böyle tiplere küfür edesim geliyor.
bence o kızdan erkan kardeşime bi cacık olmaz. çocuğu afedersin gerçek anlamda değil ama köpek etmeye mi laçıyor ne. yemesin kardeşim bu ayaklları yaa yazıktır daha 21 yaşında. ilerde daha büyük sorunlar yaşar kardeşim..
hep bu olayı hatırlar..

arkadaslar simdi söze nasil baslim ! okadar iyi bir kizki diyor cok efendi asil onurlu, yani havali falan dehil diyor aynen söyle 2 defa terk edilmis ve 3 cüyede katlanamazmis ve önünde planlari varmis is konusunda arkadasliktan öteye gitmez diyormus ama kardesimde atesle barut yan yana durarmi illeride sen olmasan bile ben cok zararr görerim demis, birde kiz neden hep böyle oluyor arkadas kalamiyoruz kimseylen diyormus, ama nasil anlatsam sabah aksam telefonda konusuyorar kiz bütün herseyini erkanlan paylasiyor erkanda aynen öyle kardesim cok dehisti arladaslar ben bile gözlerime inanamiyorum evden disari cikasi yok zayifladi , cok seviyor deher veriyor

ama ne yapmasi lazim onu bilmiyor ben abla olarak akil vermeye calisiyorum ama tabiki sizde verin yardim edin bana kardesim eriyip gidiyor

bak canım demek istediğim bu işte....
nasıl arkadaş kalsın ki, demek ki böyle yaparak erkeklere mavi boncuk dağıttığının farkında değiil!
erkan bence kendini avutuyor...
kız da bütün erkekler dünya ahiret kardeşimdir diye yemeğe de çıkar, sinemaya da gider, gezer tozar.. erkek de ister istemez beraber hoş vakit geçirdiği için kızdan etkilenir. ama kız ben daha hazır değilim diye bunu da reddeder. olan erkan gibi kardeşlerime olur..
valla bana hiç de cicili bicili bi kızmış gibi gelmedi
eywallah gönül yarası olabilir ama başkalarının gönlünü yaralamaya neden değildir bu!!!![/COLOR]

bence vazgeçmiş gibi yapsın kardeşinde arkadaş gibi gördüğünü hissettirsin bi süre...Bence kaçan kovalanır bu senelerdir hep böyledir:)

hep böyle oluyor arkadas kalamiyoruz kimseylen diyormus

işte bu cümle tehlikeli gerçekten arkadaşı olarak görmek istiyo belliki kardeşini.
kendimden biliyom. bende bu cümleyi kullanmıştım bir zamanlar. arkadaşım dediğim insanlar sevgilim olmaya çalışırlarken sarfettiğim bi sözdür.

ama senin anlattığın kadarıyla kız istemem yan cebime koy misali yapıyo. hem umut veriyo hem istemiyo. zamana bırakın bence. zaten olacaksa olur olmayacaksa olmaz.
hayırlısı olsun

belkide kızın öyle bir niyeti yok gercektende arkdş olarak görüyo kardeşini :umursamaz:

bence kardeşin bir süre elini ayağını çeksin bu kızdan
kız, kardeşinin yokluğunu hissetsin biraz o zaman kıymete binecek kardeşin eminim

benim anladigim kadariyla erkan kardesimizin istedigi kizla ilerisi icin yani evlenmek icin beraberlik degilde,kizla su anda iliski falan yani cinsellik yasamak istiyormus gibi geldi.ve kizda dogal olarak reddediyor.iste benim anladigim bu.eger yanlisim varsa birileri beni aydinlatsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…