Acele Fikir Lazim Bana :(

Gulumse21

Sevdan hep tutkudur .
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2008
296
4
36
KIZLAR BACİLERİM eski sevgilim beni msn ye eklemiş ti kabul etim başka başka kız resimleri koyuyodu hiç bişiy yazmadım.baktım benim resmim çıkar oonu dedim
nie sende diğerleri gibisin dedi.saçmalıyosun öle olmadığımı biliyosun dedim sende serfsizsin dedi beynimden vuruluşa döndüm kötü bişiy sölemedim ama o salaksın basitsin gbi kelimeler kullandı.(.çok ciddi bi ilişki vardı 2 senelik )siiliyorum boşluğa düşüp eklersem kabul etme dedi ben onu engelledim bile çok caım sıkıldı ama nie öle sölüyosun dedim hiç bişiy demdi diyeemdi işim ya senle mi uğraşcam dedi ayy çok üzüldüm ama

kuyruk acısı bırakmışsın adamda
son bi hamleyle mat etme hırsına kapılmış
hiiçç umursama
ayrılıkta tarafların birinde kızgınlık kalmışsa hala bi şeyler hissediyordur

Yapacak pek bir şey yok bence...
Kafanıza takmayın..
O tip insanların seviyesine inmeye değmez ki..

Canım olayı tam olarak anlayamadım(bellki çok sinirlenmişsin yazamayacak kadar) ama tatlım tek kelime erkekler bahane arıyor bitirmek yada ezmek için kenini ezdirme bırak peşine düşsün sümsüm olup sürünsün,kendini ezdirme sakın tel edip mesaj çekme mesajlarına evap verme hepsini aynı kefeye koymuyorum ama tatlım,büyük çoğunluğu olduğu gibi seninkide ş...siz miş bırak yolu açık olsun..üzme kendini

iLgiLenme bence, kafana takmaya bile değmez.. 2 yıl ciddi ilişki yaşadık demişsin bence ciddi değilmiş o ilişki!! Sen keyfine bak, o msnde yaptıklarınıda unut bnce

aman takma yaaaaa...
bitmis bi iliski ve ne yasanmissa bilmiyorum ama onda bi yara actigin kesin... tabi o da basitligini göstermis öyle yaparak... en iyisi bosver sen üstüne düsüp neden böyle yaptigini arastirmaya devam edersen oda kendini önemli zannedecek, hic geregi yok yani, biten bitmistir de ve bosver....

takma derim hemde hiç takma.. madem basitmişsin madem ş.. mişsin neden eklemiş neden senle konuşma gereği duymuş?? insan değer verdiğini arar.. değer verdiğine ulaşmak ister.. demekki onda bir yerin varki böle seninle görüşme gereği duymuş.. bence gülmelisin.. yazıkkk unutamamış seni msn eklemiş birde sendeki duyguları denemek için başka kızların resmini koyup durmuş( çok çocukca kaç yaşında bu 18? )

hadi gülümse.. muckyerimseniben

Hiççççç canın sıkma zaten düzgün bi insan olsa 2 yıllık bi ilişkinin arkasından böyle saçma sapan konuşmazdı. iyikide ayrılmışsınız . Böyle basit bi insan için bana neden böyle dedi diye hiç canınızı sıkmayın.

SEn bunu kafana takıpda sıkma canını. Onun bu yaptığı seni unutamadığını gösterır. seni konuşturmak için resmini koymuş olmalı gururları var ya ondan açıkca konuşmazlar.

seni kayıp ettiği için o üzülsün senin en alemde oldugunu merak ettiği için eklemiştir keske sende erk var rahatsız etme deseydinde iice maymuna dönseydi erklerin miğdesi iliği kaldırmaz

İçinde bir kin varmış ki hiç umulmadık anda böyle bir seviyesizlik yapmış.Siz hiç onu kafanıza takıp amacına ulaştırmayın..

sen kabul etmekte hata etmişsin canım
bittiyse bitmiştir. neden msn adresini kabul ediyorsun kii
insan bazen her istediğini istiyorum die yapmamalı tabi kendisine saygısı varsa
ama artık yapacak bi şi yok
sakın arama , mail falan da atma.. hatta mümkünse hiç düşünüpte kendini üzme..

Belli ki icine dert etmiş seni o da ne yaptıgını bilmiyor yazık!kafana takmaya degmez inan problemli biri gibi bence uzak dur sevgiyle kal..