Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar ben 28 haftalık hamileyim.2 gün önce doktora gittim. bebeğimin gayet sağlıklı olduğunu söyledi doktor. ama bugün sol kasığımda ağrı var. aniden kramp şeklinde gelip gidiyor. 3 dk da bir geliyor. bazen bacağıma doğruda ağrı oluyor. Normalmi sizce. yaşayan varmı? Bu dönemde kasık ağrısı olurmu?
arkadaşlar ben 28 haftalık hamileyim.2 gün önce doktora gittim. bebeğimin gayet sağlıklı olduğunu söyledi doktor. ama bugün sol kasığımda ağrı var. aniden kramp şeklinde gelip gidiyor. 3 dk da bir geliyor. bazen bacağıma doğruda ağrı oluyor. Normalmi sizce. yaşayan varmı? Bu dönemde kasık ağrısı olurmu?
özlemciğim ağrının şiddetini bilmiyorum ama bebek bu haftalarda çok hareketli olduğundan ters dönebiliyor. ters durduğu zaman da kasıklarda ağrı yapması normaldir. 29+3'üm ama hala olaluyor arada. dün dr gittim yine aynı şeyleri söyledi. bence çok telaşlanma ama içini rahatlatmak için dr'una sor yine de