- 15 Şubat 2013
- 24.287
- 90.895
-
- Konu Sahibi accessdenied
Diyet topiğini beceremiyoruz aşkım, @Mune’den başka kimse zayıflamadı bxbxb
Sizi zayıflatacam diye 46 kiloya düştüm. Yokolan yapıcam nickimiDiyet topiğini beceremiyoruz aşkım, @Mune’den başka kimse zayıflamadı bxbxb
Sucukluyumurta yapip ustine lavs kapatacagim. Ev ahalisine de yumurtali pizza diye cakacagim ajajajNasılsınız şekerlerim?
Yepyeni bir konuyla karşınızdayımen son diyet topiğinde, herkes yemek tarifi verdiği ve hepimiz şiştiğimiz için forumda çıkan adımın hakkını vereyim dedim. Bdhdh İşte konseptimiz, akşama ne yiycez olur, olm çok efsane tarif buldum paylaşayım olur, o yemeği ben de yapıyorum ama dibi hamur kalıyo, ben neyi beceremiyorum olur, hiç biri olmaz dedikodu olur ( en sevdiğim). Öyle işte yemek ve diğer herşeyle ilgili gelin anacım
Nasılsınız şekerlerim?
Yepyeni bir konuyla karşınızdayımen son diyet topiğinde, herkes yemek tarifi verdiği ve hepimiz şiştiğimiz için forumda çıkan adımın hakkını vereyim dedim. Bdhdh İşte konseptimiz, akşama ne yiycez olur, olm çok efsane tarif buldum paylaşayım olur, o yemeği ben de yapıyorum ama dibi hamur kalıyo, ben neyi beceremiyorum olur, hiç biri olmaz dedikodu olur ( en sevdiğim). Öyle işte yemek ve diğer herşeyle ilgili gelin anacım
Tenk yu isim anası sensinHayırlı olsun yeni konun.
Kız unuttum çünkü, dur yarın ilgilencem ben burayla bxbxvLehmaağğcun ustası topiğin boş kalmışaccessdenied
Litfeeenn! Senin gibi bir ustadan tarif almak bizim için onurdurKız unuttum çünkü, dur yarın ilgilencem ben burayla bxbxvtarif marif yazam
Yivrim birbirimizi yemeyelim, şurda biz bizeyiz, usta sensin ben anca getir götür yaparım yanındaLitfeeenn! Senin gibi bir ustadan tarif almak bizim için onurdur