Access’le gurme lezzetler

Yemekle yapmakla, yeni tarifler denemekle aranız nasıl??

• Ben yapmam sadece yiyiciyim

OY: 1 11,1%
  • Her gün ne pişiricem diye düşünmekten yoruldum bıhtım.

OY: 5 55,6%
  • Ay çok severim, yemek yapmak da yemek de tam benlik

OY: 2 22,2%
  • Anlamam yemekten, gırgıra geldim😐

OY: 1 11,1%

• Ankete Katılan
    9

accessdenied

Nirvana
Pro Üye
15 Şubat 2013
24.287
90.890
Nasılsınız şekerlerim?

Yepyeni bir konuyla karşınızdayım 😌 en son diyet topiğinde, herkes yemek tarifi verdiği ve hepimiz şiştiğimiz için forumda çıkan adımın hakkını vereyim dedim. Bdhdh İşte konseptimiz, akşama ne yiycez olur, olm çok efsane tarif buldum paylaşayım olur, o yemeği ben de yapıyorum ama dibi hamur kalıyo, ben neyi beceremiyorum olur, hiç biri olmaz dedikodu olur😑 ( en sevdiğim). Öyle işte yemek ve diğer herşeyle ilgili gelin anacım🤌🏼😘

Nasılsınız şekerlerim?

Yepyeni bir konuyla karşınızdayım 😌 en son diyet topiğinde, herkes yemek tarifi verdiği ve hepimiz şiştiğimiz için forumda çıkan adımın hakkını vereyim dedim. Bdhdh İşte konseptimiz, akşama ne yiycez olur, olm çok efsane tarif buldum paylaşayım olur, o yemeği ben de yapıyorum ama dibi hamur kalıyo, ben neyi beceremiyorum olur, hiç biri olmaz dedikodu olur😑 ( en sevdiğim). Öyle işte yemek ve diğer herşeyle ilgili gelin anacım🤌🏼😘
Sucukluyumurta yapip ustine lavs kapatacagim. Ev ahalisine de yumurtali pizza diye cakacagim ajajaj

Nasılsınız şekerlerim?

Hayırlı olsun yeni konun. :KK53:

X