Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Acayip bir fondöten-kapatıcı-pudra ! üçü bir yerde ! :)

yelmirne

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2007
38
0
36
arkadaslar,

malum sivilceler lekeler cogumuzun derdi
makyaji da puruzsuz bi cilde yapmak gibisi de yok saglikli ciltte bi ayri guzel duruyor :)
ben hep cok iyi bi kapatici aradim yani sabah bi kalkiyorsun alninda bi sivilce hobaaaa kapa hadi sikiysa ya da dudaginin ustunu alirken tahris ediyorsun sivilceden beter duruyor ve cok zor kapaniyor

bilmiyorum aranizda jane iredale i duyan var mi hani reklaminda yuzu yanmis bi kiza uygulaniyor belki hatirlamissinizdir
o tarz reklamlara hic inanmam ama bir arkadasim pek ufak olmayan yuzundeki yanigin ustune bu compact powder tarzi urunu uyguladi
sonuc?
aman yarabbi yok oldu gitti hicbisey gorunmuyo
hayir kapatmaya calisilmis izlenimi de yok yanigin ustunde, o kadar dogal duruyor ki!

dedim bu ne?
nereden bulunur bu?

Bu urun Jane Iredale adiyla satilan Purepressed Base-SPF 20 diye gecen bir fondoten
ve diger guzel bi ozelligi ise mineral kozmetik urunu olmasi :) eczanelerde bulabilirsiniz arkadaslar

hadi kolay gelsin!:)

ilaç modunda bi kremmi yoksa bu eczane dedigine göre kafam karıstı..

bazı kozmetik ürünleri eczanede satılıyorya canım öyle buda ilaç falan değil ben şimdi araştırdım 50 dolarmış fiyatı indirime girer mi acaba maksat koleksiyonumda bulunsun kaydirigubbakcemile3

kozmetik urunler gibi kremsi degil ama tamamen toz da degil yogun kivamli biras:)

fiyatı 100 küsür arkdşlar bilginize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…