acarkent hayal ormani icin acil bilgi çok az zamanım kaldı :((

cansu1807

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2015
6
0
35
Merhaba arkadaşlar agustos ayında Acarkent Hayal Ormanın da kır düğünü yapmak istiyoruz mekan sahibi ile görüşüldü ve anlaşıldı ve sözleşmeler imzalanacak fakat nedense içimde bir korku var ve günlerce mekan icin canlı referans aramaktayim. Mayıs ayında düğünler gidip bakacağım, fakat o zamana kadar kapora vermiş olup, organizasyonun iyi olmadığını fark ettiğimde çok gec kalmış olurum. Lutfen acarkent hayal ormanında düğün yapmış olanlar veya davetli olatak katilanlar bana yardimci olabilirmi ve sözleşmeyi imzalarken nelere dikkat etmemiz gerektiği ile ilgili de yardimci olabilirseniz çoook sevinirim arkadaşlar :) bu zamanda okadar şey duyuyoruz ki kaporayi alip kaçanlar boş hayaller vaad edenler maalesef. Ayrıca hayal ormanında 2014 ilk bahar itibariyle organizasyonlar yapilmis yani daha çok yeni bu nedenden dolayı internette birsey bulamadim. Simdiden çook teşekkür ederiiiimm

merhaba araştırmanızdan sonuç alabildiniz mi? ben de kır düğünü istiyorum bilgi verebilir misiniz lütfennn (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…