• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acaib derecede korkuyorum dsteğinize ihtiyacım var...

babyface26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2009
383
0
96
İzmir
İyi akşamlar.. cesaretimi toplayıp tedaviye başladım..Adetimin 3. günü doktorum çağırdı.. bu arada tahlillerim yapılıyor rahim filmi de isteyebilirmiş fakat açıkçası gözüm korktu normalde çok heyecanlıyımdır spekuluma bile zor dayanıyorum bayılırım diye korkuyorum yadırgamayın lütfen vazgeçsem mi diye düşünüyorum desteğiniz için tşkler...

İyi akşamlar.. cesaretimi toplayıp tedaviye başladım..Adetimin 3. günü doktorum çağırdı.. bu arada tahlillerim yapılıyor rahim filmi de isteyebilirmiş fakat açıkçası gözüm korktu normalde çok heyecanlıyımdır spekuluma bile zor dayanıyorum bayılırım diye korkuyorum yadırgamayın lütfen vazgeçsem mi diye düşünüyorum desteğiniz için tşkler...

canım tabiki vazgeçme sonuna kadar git muayeneyi de gözünde büyütme acı veren bir şey değil hatta rahat olursan hissetmezsin bile kaydirigubbakcemile5

ne zamandır çocuk istiyorsunuz?

tşkler cnm.İki senelik evliyiz ama bir senedir korunmuyoruz....

Allah daha fazla bekletmez inşallah

canım bence hiç korkma, hiç çekinme git muayeneni ol. hepimiz oluyoruz. bunda bir şey yok ki. tedavin için de ne gerekiyorsa yap hiç erteleme. ben 2 senedir doktorların bişeyin yok demeleriyle yetindim. kıllarını bile kıpırdatmadılar. ama şimdiki doktorum birşeyler yapmaya çalışıyor ben de ne gerekiyorsa yapıyorum. ama boşuna beklediğim zamana acıyorum. sen de daha fazla geciktirme. ama fazla da takıntı haline getirme o zaman işler daha kötü sonuçlanıyor opuyorumnanaktan

inşallah cnm bilemiyorum haklısın bende zaman harcadım ama bu bebek konusunda da Allah' inancım çok fazla yani o ol derse olur...tabiy hepimiz önce Allahımıza inanıyoruz ama diretmenin de anlamı yok diye düşünüyorum öte yandan

arkadaşım 2 dakikalık bişey ne olur olmaz 3-4 ağrı kesici iç . başka şeyler düşünmeye çalış o an..

çok çok sağolun desteğiniz için...Daha karar vermiş değilim ama bilemiyorum..Allah yardımcım olsun ne diyeyim Araştırmalarıma göre korkutucu geldi

canım insallah biseyin yoktur canını sıkma moralini yüksek tutmaya çalıskesinlikle tedavini geciktirmemenden yanayım korkma korkacak hiç bisey yok daha ilk defa olacaksa korkuların normaldir arastırmaları inanma zaten filmi çekmek için uguyturuyorlarmıs ben öyle duymustum kendini kasma gayet sakin durmaya çalıs insaallahta olur bebegin allah yardımcın olsun insallah allahım daha fazla bekletmez

rahim filmi anestezi altında da çekilebiliyor. eğer isterse bu şekilde yapıp yapamayacağını da sorabilirsiniz.

bende seninle aynı durumdayım, bugün gittim doktora kan tahlili aldı, adet bitiminde rahim filmi çekecek antibiyotik verdi ağrı kesici verdi.

Ben de korkuyordum ama bugün doktor dedi ki adet ağrısı gibi ama fazla sürmüyor. Ne kadar olursa olsun güçlü olup dayanacağız. hem her ay çekmiormuyuz o ağrıyı zaten.

Mamografi çektirmiştim yazın çok berbat birşeydi ve onun kadar acıyacağını zannetmiyorum bile...

Arkadaşım bir senedir bebek istiyormuşsunuz eğer gerekten istiyoran bu tetkikleri yaptırmak zorundasın ki ne var ne yok bilinsin ona göre tedavi edilsin eninde sonunda olması gereken birşey bu. Bir anlk birşey için yıllarca evlat özlemi çemeyin boşuna. Hem Allah bu kadarlık versin ne hastalar var sağlıklarına kavuşmak için ne ağır tedavilerden geçiyorlar bu hiçbirşey değil. Sen erteledikçe bebekte ertelenir. Biraz dirayetli olacaksın. O kadarda ağrı çekiver ne olacak. Olmazsa anestezi de isteyebilirsin.. Ama gerek olacağını zannetmiyorum.. Hadi hayırlısı...

Anestezi ile çektirirsen hiçbirşey hissetmezsin :D 15 dk da herşey olup bitiyor uyuyup uyanman :D inanamıyorsun bile :D sempatiksalakcinni

arkadaşlar internetten okuduğunuz yorumlara bakarak çok acı çekeceğinizi düşünmeyin lütfen. Herkezin gittiği yer farklı doktorlar farklı herkezin bünyesi farklı. Bende sizin gibi bu forum sitesinden okuyarak gittim rahim filmi çektirmeye. korkudan ölecektim. Ama inanın hiç mi hiç acımadı. Gerçekten abartmıyorum Ben bile inanamadım. O yüzden canınızı sıkmayın araştırma yapın biraz en yeni cihaz nerde var nerdeki ağrısız falan diye. Ben öyle yaptım. toplam 5 dk bile sürmüyor. Ben odadan çıkarken gülüyordum. Okadar rahatlamıştımki üstümden kocaman bir yük kalkmıştı. Çünkü giderken filmi çektirmeye inanın çok kötüydüm. Eşimle gittim ne olur sende gel benimle dedim tabi onu odaya almadılar. :)))
Ben hiç birşey hissetmedim ve hiç acı duymadım. Kafanızı yorumlara takıpta canınızı sıkmayım sakın Ben yaşadım sizde yaşamayın lütfen. Ben radyomarda çektirdim. tavsiye derim en yeni cihaz orda var ağrısız. uzun araştırma sonuçu buldum orayı.

Back