- Konu Sahibi vimjo_moderator1
-
1 kilo bile veremedim iştahmda çok açıldı
elma kromun içeriğindeki vitaminler benim de karnımı çok acıktırırdı.
gece 12 de bile olsa açlıktan uyuyamazdım.
son kalan 5 kilom için iki hafta önce 1 kutu daha aldım ve gerçekten acayip iştahım açıldı ve 2 kilo aldım ..eeeeeeeee nedemek şimdi bu anlamdım..dünyayı yiyorum doymuyorum sorun ne anlamdım..ilk iki kutuda kilo vermişken şimdi niye böyle olduki..?
Eğer ilk iki kutuyu aka arkaya kullandı iseniz akabinde 3 kutuya başladıysanız kilo verememeniz normal kilo aldırmaz ama kilo veremeyebilirsiniz,çünkü arka arkaya acai berry kullanmak metabolizmayı yavaşlatabilir buda çok normal arada 1 hafta kadar bir zaman bırakabilirsiniz..sağlıkla kalın...
ilk kutudan ikinci kutuya 1 hafta ara vererek kulandım..3 kutuya 1.5 ay sonra geçtim..:uhm:
bu son acai berry hiç işe yaramdığı gibi gerçekten iştahımı açtı..evet bende kilo aldım..sempatiksalakcinni-tatlicadiarzu-kötükedihüso
Ewt kullandım bende, daha önce de belirtmiştim saten. Fakat şu ayrıntıya dikkat etmek lazım gerçekten. 3 kutudan sonra belli bi ara verilmesi sarttır. çünkü vücut artık bağışıklık kazanır. ne kilo alırsınız ne werirsiniz.. Aynı zamanda toksinlerin atılmasında yardımcı oluomuş.. ama 1 Kutuda 5 Kg werdim. Güzel bi ürün. Sonuçta Gıda Takviyesi Rejim we Spor Çok Olmasa da şart :umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?