acai berry 60 kapsül sağlıklı zayıflamanın adresi

vimjo_moderator1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2010
695
0
0
İstanbul

Hergün hakkında daha fazla haber duyduğumuz Acai Berry kesinlikle bu ilgiyi hak ediyor. daha önce hiçbir ürün Acai Berry kadar referans sahibi olmadı. Etkisi, formülü ve başarı hikayeleriyle Acai Berry efsaneye dönüştü.

Acai Berry neden bu kadar etkili?

Acai Berry içerik olarak zayıflamaya yardımcı benzer gıda takviyelerinden çok farklı ve daha etkili bir hammadde içeriyor. Süper güç, süper antioksidan asai üzümünün insan sağlığına olan faydası sayılamayacak kadar çokfazla olan Asai üzümü ülkemizden çok uzaklarda güney Amerika’nın yağmur ormanlarında yetişiyor. Acai Berry’yi Acai Berry yapan tek mucize Acasi üzümü değil. Beraberinde yeşil çay, L-Carnitin, krom, zencefil kökü ve hindibağ yaprakları da bulunuyor.

Acai Berry etkisi

* Güçlü bir bağışıklık sistemi
* Tok tutma özelliği
* Alınan besinlerin yağlarını midede çözme özelliği
* Doğal doping özelliği
* Metabolizmanın hızını arttırır.
* Antioksidan özelliğiyle hastalıklardan korur
* Yaşlanma etkilerini geciktirir.
* Dolaşım, sindirim ve sinir sistemini iyileştirir.
* Stresi azaltır
* Kemik erimesini geciktirir.
* Bölgesel incelme sağlar
* Fazla kiloların verilmesini sağlar.

Üstün özellikleriyle Acai Berry vücudun yeniden yapılanmasını destekleyerek formda, zinde ve daha mutlu bir hayat sunuyor.

Acai Berry kullanan milyonlarca kişide hiçbir yan etki görülmemiştir. Acai Berry birçok uzaman ve laboratuar tarafından onaylanmış ve yasal destek almış bir sağlık ürünüdür..

Bu ürün hakkında detaylı bilgi ve sipariş için tıklayınız.

Son düzenleme:
kullanan var mı acaba??
cok kararsızım.sımdıye kadar 2 ayrı urun kullandım her seferınde uff bırdaha almayacagım bu urunlerı hıcbır ıse yaramıyor dedım.ama napıyım kılo veremıyorumm.

ben kullandım ama katı bir diyet yapmadım verdiğin kiloyu sabitlemende yardımcı ama ilacı bıraktıktan sonra tekrar biraz kilo alıyorsun. ramazan girince kullanmıyorum. diyetin yanında alacaksın ilacı o zaman etkili oluyor

bende 2 kutu kullandım..çok sıkı olmasada diyetle destekleyerek 2 ayda 7 kilo verdim ve 2 ay ara verdim geri kilo almadım hatta bıraktıktan sonrda yeme düzeni oturduğu için 2 kilo daha verdim...
şimdi 3. kutudayım ve 5 günde 900 gr gitti bu sefer diyette yapamıyorum..kesin sonuç bittince burdna yazarım..

1 kilo bile veremedim iştahmda çok açıldı

son kalan 5 kilom için iki hafta önce 1 kutu daha aldım ve gerçekten acayip iştahım açıldı ve 2 kilo aldım ..eeeeeeeee nedemek şimdi bu anlamdım..dünyayı yiyorum doymuyorum sorun ne anlamdım..ilk iki kutuda kilo vermişken şimdi niye böyle olduki..?

elma kromun içeriğindeki vitaminler benim de karnımı çok acıktırırdı.
gece 12 de bile olsa açlıktan uyuyamazdım.

elma kromun içeriğindeki vitaminler benim de karnımı çok acıktırırdı.
gece 12 de bile olsa açlıktan uyuyamazdım.

Merhabalar elma krom kullanırken dikkat edilmesi gerekenler vardır düzenli yediklere dikkat ayrıca su ilede desteklendiği takdirde 1 ayda ciddi kilo verenler mevcut sizin sorununuzla alakalı olarak eğer kan şekerinizle alakalı bir probleminiz varsa tamamen buna dayalı olarak açlık hissediliyor.buda ilk 1 haftada ondan sonra gayet hızlı bir biçimde kilo verimleri devam etmekte daha detay bilgi almak için dilerseniz elma krom un altında ki link e tıklayıp numaranızı bırakırsanız sizlere yardımcı olmak isteriz ..sağlıkla kalın...

Eğer ilk iki kutuyu aka arkaya kullandı iseniz akabinde 3 kutuya başladıysanız kilo verememeniz normal kilo aldırmaz ama kilo veremeyebilirsiniz,çünkü arka arkaya acai berry kullanmak metabolizmayı yavaşlatabilir buda çok normal arada 1 hafta kadar bir zaman bırakabilirsiniz..sağlıkla kalın...

ilk kutudan ikinci kutuya 1 hafta ara vererek kulandım..3 kutuya 1.5 ay sonra geçtim..:uhm:

bende acai kullandım,kısacası parayla kilo aldım.(kilo vermek yerine) kızkardeşim ikimiz için almış,kardeşim grip olduğu için başlayamamıştı,her şerde bir hayır vardır derler ya aynen öyle oldu.grip sayesinde acai kullanmadığı için o kilo almadı.ben kilo alınca,kardeşim hiç kullanmadan çöpe attı.

bu gibi haplara çok karşıyım, yediklerimize biraz dikkat ederek sporla desteklersek çook daha sağlıklı kilo verebiliyoruz.işin kolayına kaçayım derken aman sağlığımızdan olmayalım! lmaz:

Ewt kullandım bende, daha önce de belirtmiştim saten. Fakat şu ayrıntıya dikkat etmek lazım gerçekten. 3 kutudan sonra belli bi ara verilmesi sarttır. çünkü vücut artık bağışıklık kazanır. ne kilo alırsınız ne werirsiniz.. Aynı zamanda toksinlerin atılmasında yardımcı oluomuş.. ama 1 Kutuda 5 Kg werdim. Güzel bi ürün. Sonuçta Gıda Takviyesi Rejim we Spor Çok Olmasa da şart :umursamaz:

bu son acai berry hiç işe yaramdığı gibi gerçekten iştahımı açtı..evet bende kilo aldım..sempatiksalakcinni-tatlicadiarzu-kötükedihüso

Nasıl kullandığınız bence çok önemli. ama dedim yha 5 kg werdim sadece 1 kutu ile. hiç bir ürün yiyerek zayıflatmaz zaten. Yardımcı olarak kullnıoruz bu tarz ürünleri. Az da olsa sporla takwiye edrseniz bence mükemmel olurkaydirigubbakcemile3

Merhaba
Bu tür ürünlerin tamamen aldatmaya yönelik olduğunu düşünüyorum. Siz faydasını görmüş olabilirsiniz ama benim bu tür ürünlere inancım kalmadı. Spor yapmadan sonuca ulaşmak mümkün değil. Bu tür kötü ürünlerin yeri bu site olmamalı.

lmaz:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…