cevabın için teşekkür ederim canım... Biazda benim gafletim oldu sanırım jeans color yazısını görünce hemen aldım araştırmadansormadan etmedenkuaförde bu boyayla boyatıcaktım baya yüksek bi fiyat verdi bende netten aldım salça gibi duruyo annem boyama bilmediğinşeylerle diyo üstünde ıslak veya kuru saçda yazmı diplere değdirmeden uygulayın balyaj boyası olarak önerilir yazıyo e bn bütün saçımıda açtım diplerim sarı kalırsa çok komik görünür :) bide saçımı çok sık değiştirdiğim için buda akıcı diye bunu aldım ama bilmiyorum normal kalıcı bi boyayla boyasam öyle istediğim kırmızıyı yakalayamıyorum sıkılncada hemen değiştiremiyorum önce tek bi çıtçıtamı denesem acaba?
kızlar cevaplar için çok teşekkür ederim ben korkarım zaten 2 saat bekletmeye alerjik reaksiyona neden olabilir saçlı deriye değdirmeyin yazdığı için tırstım ama çıtçıtlarımdan 1 tanesine uyguladım zemüni açık bakır gibi bişey muhteşem bi kırmızı oldu tam istediğim gibi :) yarın bütün saçıma ve çıtçıtlarıma yapıcm kendi saçımda daha canlı durcak gibime geliyo çünkü çıtçıtlardan daha açık tonda şuan 2 hafta idare etsin beni yeter çabuk sıkılıyorum çünkü :)) peki akınca mesela 1 ay sonra tekrar sarı saçmı çıkıyo yoksa kızılımsımı kalıyo?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?