- 19 Temmuz 2011
- 897
- 75
Kızlar merhabalar uzu suredır yazmak yerıne uzaktan okuyarak nadıren sıteye gırerek yanınızda olabılıyorum. cunku son zamanlarda ıyıce kafayı takmıstım cocuk olayın akendıme bıraz ızın verdım gecen ay reglımı olduktan sora rutın doktor kontrolune gıtıtm ve progestaron eksıklıgım oldugunu ve bebklerımın ondan dolayı tutunamadıklarını soyledı doktorum 1 kımyasal gebelıgım var .. reglının 15. gununden 25. gunune kadar progestan 100 kullanmamı ve bebısım dollenırse rahmı kalınlastıracagı ıcın tutunabılcegını soyledı doktorum aynı zaman bebıs olmaz ıse reglımı duzenlıyecektı. sımdı ben hapı 10 gun kullandım ve bugun son gunum fakat 10 gundur mıge bulantısı mıgde yanması ba agrısı ve donmesı halsızlık uyku halı ve yorgunluk var. yanlız hapın yan etkısı olan mıgde bulantısı halsızlık ve sersemlık bas odnmesı etkılerını bılıyorum. ama hıs ya ınsan hıssedıyor ıste bu sabah reglıme 3 -4 gun var ve ben odrar tetsı yaptım sılık 2. cızgı cıktı cook sılık degıl sılık pembe ınce 2. cızgı ve dun ancak 1 damla bugunde ancak 1 damla nokta seklınde gunluk pedıme acık kahverengı akıntı bulasmıs ama dedım ya nokta seklınde kan testı yaptırcam ama en azından 1 gun kalsaın dıye beklıyorum. sızlerın yorumunuda merak edıyorum..