• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Acabaaaa hamile miyimmm???

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

umutsuzkadin8

Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2017
771
415
23
35
Kızlar adet olmama 2 gün var bir belirtim Yok hiç. Onun haricinde sadece kasıklarımda sag tarafta bir batma var, yumurtlama dönemimde birlikteliğimiz oldu acaba hamile miyimdir?ben biraz erkenci davranıp heyecandan iki kez idrar testi yaptım ama negatif çıktı

Adet gününün geçmesini bekle bu belirtilerle hamilesindir felan diyemeyiz

Kızlar adet olmama 2 gün var bir belirtim Yok hiç. Onun haricinde sadece kasıklarımda sag tarafta bir batma var, yumurtlama dönemimde birlikteliğimiz oldu acaba hamile miyimdir?ben biraz erkenci davranıp heyecandan iki kez idrar testi yaptım ama negatif çıktı
benimde adetime 3 gün var canım aynı şekilde hiç bi belirtim yok sol tarafımda batmalar oluyo ama sabredicem test yapmıcam inat ettim bu sefer adetin gecikmesini beklicem gelirsede yapıcak bişi yok kısmet:KK39:

2 gün kala silik de olsa çıkardı bence. Adet gününüz geçerse kan testi yaptırın.

Merhaba canim naptin gecikti mi bat in kan testi felan yaptirdin mi

Valla canım gecikti evet idrar testi yaptım iki kez negatif çıktı ama 2 gün oldu hala adet olmadım gecikti2 gün yani bilemiyorum birazcık karnımda sancı da var belki de hasta olurum
Insallah hasta olmazsinda hayirli haberlerini alırız burdan biraz daha bekle bence sonra tekrar kan testi yaptir sonucunu bildir burdan mutlaka

Back