Acabaa???

safanne

EVLİ&MUTLU&OĞLUŞUNU BEKLİYOR :) <3
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2014
408
77
118
Arkadaslar ben radyoloji teknikeriyim radyasyonla calısıyorum bu yuzden bnm ıcın erken teshıs cok onemlı hastalıgıma 3gun fılan var ama bende tum hastalık belırtılerı var kasıklarım agryo hemde cok fazla akıntım var fena halde bi ateşim cıkıyo bi üşüyorum ama vucut ısım hep yuksek bu aralar son bıkac aydır hep bebek ıstıyorum ve gecen ay 1hafta gecktm ama hayal kırıklıgına ugradım korkumdan gdıp kan dahı veremıyorum :18::44:

biraz zaman geçsin kan testi yaptır sana kesin sonucu verir bide bu aralar dikkat et kendine

Bende aynı durumdayım, hiç ağrımayan göğüslerimde ağrı var, yarın idrar yapacağım biraz erken ama olsun :) ya çıkarsa

Son düzenleme:
Bu sabah kalktığımda maalesef hastalandıgımı gordum gene baska aylara kaldı benm cocuk hayalerımmm

içini rahat tut tatlım sıkıntı yapma Allah en kısa zamanda sanada evlat verir hemde ikiz bebek olmasını Allah nasip etsin

Son düzenleme:
içini rahat tut tatlım sıkıntı yapma allah en kısa zamanda sanada evlat verir hemde ikiz bebek olmasını allah nasip etsin

aminnnn aminn inşallah ikiz bebek çok istiyorum ne güzel olur rabbim isteyen herkese verir inşallah forumdaki tüm anne adaylarına dua ediyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…