Acaba ??

cilginkimyaci

O hem fırtınam, hem de limanım
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2016
660
1.642
kızlar adetime 1 hafta var ve adet olacakmışım gibi sancılarım var ama çok hafif ve daha önce hiç 1 hafta önceden böyle belirtilerim olmadı. Karın ağrısı ve azıcık kasıklarda batma. Test yapmaya korkuyorum artık ya 4 buçuk aydan beri hüsranla karşılaşıyorum. Acaba hamile miyim? Böyle belirtiler yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı? İdrar testinde çıkmaz diye düşünüyorum

Benim de kasiklarimda igne batmasingibi baski gibi agrim var ozellikle sag tarafimda goguslerim de sizliyor bat 3 gunum kaldi bakalim artik

Benim hamileligimde adet agrim olmustu yaklasik adet gunune 6 gun kala falan o hamileligim kurtajla sonuclandi
Sonradan artik adet agrim oldugunda agri kesici falan icmez oldum nolur nolmaz diye ama genelde adetten 1 hafta once falan basliyor benimde ve adet oluyorum onceden 2 gun once başlardı mesela
Yani olabilirde olmayabilir de sen ne umutlan ne de umutsuzluga kapil derim

Valla her ay hüsranla sonuçlanmasından bıktım ya vallahi bekliyorum inşallah olmuştur bu ay

Ben evleneni 4 buçuk ay oldu hiç korunmadık biz :)
Daha çok yeni bosver simdiden takma kafaya yillar gecerse ve olmazsa daha vok yipranirsin benim 6 yil oldu mesela zaman gectikce takmamaya basliyorsun insaallah en kisa zamanda olur. Yumurtlama gunlerine dilkat et Allah gonlune gore versin

Daha çok yeni bosver simdiden takma kafaya yillar gecerse ve olmazsa daha vok yipranirsin benim 6 yil oldu mesela zaman gectikce takmamaya basliyorsun insaallah en kisa zamanda olur. Yumurtlama gunlerine dilkat et Allah gonlune gore versin

Amin canım. En kısa zamanda sende anne olursun inşallah

Arkadaşlar Merhaba!
Ovulasyon gününde korunmasız ilişki yaşadık ve 2 gün sonrasında suana kadar bel agrım oluyo ara ara mide bulantısı ve baş aprısıda oluyo regl ye 5 gün var acaba hamilemiyim bu durumu yaşayan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…