- 21 Nisan 2016
- 660
- 1.642
-
- Konu Sahibi cilginkimyaci
Benim de kasiklarimda igne batmasingibi baski gibi agrim var ozellikle sag tarafimda goguslerim de sizliyor bat 3 gunum kaldi bakalim artik
Benim de aksam daha fazla oluyor uyuyana kadar da gecmiyor ben de umutlanmak istemiyorumAkşamları oluyor bende umutlanmakta istemiyorum ya
Benim de aksam daha fazla oluyor uyuyana kadar da gecmiyor ben de umutlanmak istemiyorum
Amin canim insaAllah bebeislerimiz vardir bize tutunuyordurHakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Benim hamileligimde adet agrim olmustu yaklasik adet gunune 6 gun kala falan o hamileligim kurtajla sonuclandikızlar adetime 1 hafta var ve adet olacakmışım gibi sancılarım var ama çok hafif ve daha önce hiç 1 hafta önceden böyle belirtilerim olmadı. Karın ağrısı ve azıcık kasıklarda batma. Test yapmaya korkuyorum artık ya 4 buçuk aydan beri hüsranla karşılaşıyorum. Acaba hamile miyim? Böyle belirtiler yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı? İdrar testinde çıkmaz diye düşünüyorum
Benim hamileligimde adet agrim olmustu yaklasik adet gunune 6 gun kala falan o hamileligim kurtajla sonuclandi
Sonradan artik adet agrim oldugunda agri kesici falan icmez oldum nolur nolmaz diye ama genelde adetten 1 hafta once falan basliyor benimde ve adet oluyorum onceden 2 gun once başlardı mesela
Yani olabilirde olmayabilir de sen ne umutlan ne de umutsuzluga kapil derim
Meryem suresini oku canim insaAllah hamilesindirValla her ay hüsranla sonuçlanmasından bıktım ya vallahi bekliyorum inşallah olmuştur bu ay
Ne kadar oldu evleneli ne zamandir istiyorsunValla her ay hüsranla sonuçlanmasından bıktım ya vallahi bekliyorum inşallah olmuştur bu ay
Meryem suresini oku canim insaAllah hamilesindir
Ben evleneni 4 buçuk ay oldu hiç korunmadık biz :)Ne kadar oldu evleneli ne zamandir istiyorsun
Daha çok yeni bosver simdiden takma kafaya yillar gecerse ve olmazsa daha vok yipranirsin benim 6 yil oldu mesela zaman gectikce takmamaya basliyorsun insaallah en kisa zamanda olur. Yumurtlama gunlerine dilkat et Allah gonlune gore versinBen evleneni 4 buçuk ay oldu hiç korunmadık biz :)
Daha çok yeni bosver simdiden takma kafaya yillar gecerse ve olmazsa daha vok yipranirsin benim 6 yil oldu mesela zaman gectikce takmamaya basliyorsun insaallah en kisa zamanda olur. Yumurtlama gunlerine dilkat et Allah gonlune gore versin